TESTIMONI JUS ALOEVERA

TESTIMONI INIDATANGNYA DARIPADA KAK AZIZAH PUTRAJAYA (012 3711768)
KiTa memang telah tahu khasiat aloevera ni banyak.  antaranya ialah menyejukan badan.  Aloevera ni sejenis tumbuhan yang mempunyai gel jernih yang tinggi kandungan zatnya.  kita biasa temui gel aloevera di farmasi.  bagaimana pula khasiat jus aloevera 100% forever? kita berbalik kepada cerita kak zizah ni. lebih kurang beginilah ceritanya...

Anak Kakzah demam.  Kak Zah tahu, makan panadol memang boleh baikkan demam.  Tetapi, panadol ni tidaklah begitu bagus untuk kesihatan tubuh badan.  Kak Zah teringatlah aloevera ni memang jus yang sejuk.  Kak Zizah pun berilah anaknya minum forever aloevera gel.  Kemudian, kak Zizah sapu gel itu di dahi orang yang demam.  ternyata, kemudian, esoknya, demam pun kebah.
Suami Kak Zizah pula menyiang ikan.  Entah bagaimana, jarinya tercedera kena pisau tajam.  lukanya agak dalam... kena jahitlah nampaknya!  Minyak gamat telah diletakkan di tempat luka.  Takcukup sikit, dituang minyak tu ke atas luka... darah masih keluar tak mahu juga berhenti.  Akhirnya Kak Zizah ambil aloevera gel, diletakkannya pada kapas, lalu dilekapkan pada luka beulang kali.  Tidak lama selepas itu, darah terus berhenti.  Memang ajaib mujarabnya jus ini.  Bukan sahaja boleh minum, tetapi juga boleh disapu pada luka. Sebenarnya, dalam aloe terdapat pelbagai jenis zat dan serat. iniah yang menghentikan darah selain tugasya merawat dan memperbaharui sel tisu yang roak.


Esoknya, kak Zizah letak lagi jus aloevera pada luka suaminya.  Luka yang perlu dijahit itu sudah bercantum dan kering.  Wah, aloevera ini memang sangat bagus.  sekurang-krangnya, ia kan sahajauntuk kegunaan detox tuh, tetapi juga untuk rawatan luar. kalau gatal-gatal pn boleh kan.


Pengedar kami di seluruh malaysia

PENGEDAR UTARA DAN ZON TENGAH

PENGEDAR ZON TIMUR,SELATAN DAN SARAWAK

KAKCHAH memerlukan pengedar di seluruh zon Malaysia barat dan timur, untuk tersenarai laman pengedar kakchah sila whatsapp/call, kakchah akan bimbing anda dan tips dan trick menjadi Forever Business Owner

Share:

Tiada ulasan:

Facebook Badge

Popular Posts

Contact Us

Nama

E-mel *

Mesej *

Translate

kakchahjelita. Dikuasakan oleh Blogger.

Arkib Blog