BONUS BESAR MOBAIL STOKIS

Keuntungan runcit yang besar.  bermula dari 15% sehinggalah 30%.  Modal permulaan terlalu kecil.
Kalau nak berniaga... mestilah serius.  Berniagalah sepenuh hati.  Tak semestinya berniaga secara sambilan itu tidak boleh berjaya. Secara Sambilan tetapi sepenuh hati, pasti ada keberkatannya.  syarat nak jadi Mobail Stokis FLP ini tidaklah sukar.  Pertama ada hasrat memperkenalkan produk murah berkualiti kepada ramai orang... kedua, tidak terlalu rakus dalam mencari keuntungan (Serius, harga produk bukan beribu-ribu untuk meraih pendapatan 'gadang'. Cukuplah kita berkongsi produk murah-murah dengan ramai orang.  masaih terlalu ramai insan di luar sana yang tidak kenal dan tidak tahu kebaikan produk FLP yang sangat murah dan berkesan)
Inilah tanggungjawab ejen terutamanya MOBAIL STOKIS untuk menjaga rangkaian ejen serta pelanggan FLP.  Biar ramai yang menggunakan produk kita, biar ramai yang dapat berjimat, kita ikhlaskan diri berkongsi keuntungan.  InsyaALLAH pendapatan akan terus berganda-ganda tanpa siapapun yang terasa teraniaya ataupun tertipu.  INI PRODUK-PRODUK TERMURAH DENGAN KUALITI KELAS TINGGI.

Ya, percayalah, bonus memang sangat besar.  siapa kata jual barang kecil-kecil tidak membawa keuntungan?  Ya, Rasulullah dahulupun berniaga tanpa mengambil keuntungan yang besar dari satu-satu produk besar.  Rasulullah giat berniaga dan meraih keuntungan biznes yang sangat memberansangkan sehinggakan Siti Khadijah tertarik untuk meneliti peribadi Rasulullah saw.  Jadi, kita berniagalah produk-produk kecil FLP ini kerana produk kecl ini sebenarnya membawa erti yang sangat besar.  Ramai yang kita dapat bantu dengan produk-produk kecil kita.
FLP menjanjikan Bonus Bulanan yang lebat kepada peniaga serius
JADILAH MOBAIL STOKIS DENGAN MODAL PERMULAAN RM3K++ 
KAKCHAH dan grup leader akan membantu anda untuk mengejar impian kejayaan.  FLP memang berikan yang terbaik.  cara pengiraan bonus tiada pairing, tiada BV dan PV... dan diskaun besar.  
UNTUK MOBAIL STOKIS yang mengimpikan PENDAPATAN LUMAYAN, suka kakchah ingatkan... bisness bukan sekadar keuntungan wang... kita juga mengejar redha Allah, rahmat ALLAH dan kebahagiaan. Ingatlah jika kita ikhlas berkongsi, kita juga akan dilorongkan dengan kemudahan dalam mencari rezeki.  
Share:

Tiada ulasan:

Facebook Badge

Popular Posts

Contact Us

Nama

E-mel *

Mesej *

Translate

kakchahjelita. Dikuasakan oleh Blogger.

Arkib Blog