UNTUNG MOBAIL STOKIS

Produk Foreverliving sudah mula diketahui khasiat dan keberkesanannya.  Sebagai rakan bisnes, keuntungan bermula daripada 35% harga produk.  DARI HARGA PRODUK TAU.  Tak pakai BV/PV lagi dah. Belum termasuk bonus-bonus rangkaian dan macam-macam bonus.

Forever living adalah syarikat mantap berdiri selama lebih 35 tahun di pasaran dunia.  berada di 155 negara. Mempunyai sijil Halal IFANCA, paling penting ada sijil pengiktirafan Kosher.  Pengiktirafan Kosher adalah kerana produk-produk Aloevera, madu dan lain-lain semuanya tidak dicampur dengan bahan kimia.  Kosher adalah produk organik yang bukannya campuran formula.

KEAHLIAN FOREVERLIVING
Anda sebagai ahli boleh sahaja membeli barang dengan harga 15% atau 30+5% di cawangan-cawangan sini.

Ada ramai ahli FLP terasa gusar disebabkan sukar hendak mendapatkan barang.  Alangkah baiknya jika ada stokis berdekatan.  Stokis berdekatan? Nak buka stokis modal besar.
Maka, anda yang nampak peluang bisnes, tentu berminat untuk meraih keuntungan yang LEBIH BESAR? Anda boleh sahaja menjadi MOBAIL STOKIS.  Mobail Stokis tak perlukan modal sebenar stokis sebenar. Bagaimana nak memulakan bisnes sebagai MOBAIL STOKIS?

Langkah pertama, daftar dahulu keahlian.

Langkah kedua... dengan hanya modal RM3K++, anda layak mendapat bonus jualan sekurang-kurangnya . Selain itu, anda juga akan layak mendapat bonus rangkaian, bonus leadership dan bonus banyak lagi... itu belumlah termasuk untung jualan 30%!

Langkah ke 3... untuk meningkatkan jualan... lantiklah seberapa banyak ahli.  tajalah lebih banyak ahli biasa atau ahli VIP.  Tugas Mobail stokis adalah untuk menghantar barang kepada ahli-ahli rangkaianya dan juga yang bukan dalam rangkaiannya (caj perkhidmatan akan dikenakan bergantung budi bicara).
Bagi sesiapa yang memulakan pakej MOBAIL STOKIS ini akan mendapat banyak produk pilihan sendiri.  Produk yang banyak melambak ini jangan digusarkan kerana ia memang DIPERLUKAN oleh kebanyakan manusia SIHAT ataupun SAKIT.  

Jadi, Siapa yang mahu UNTUNG BESAR sebagai MOBAIL STOKIS... Jadilah MOBAIL STOKIS yang meraih keuntungan bisnes lebih.  Sila hubungi kakchah 0126448260, RAKAN KONGSI ANDA.  
Share:

Tiada ulasan:

Facebook Badge

Popular Posts

Contact Us

Nama

E-mel *

Mesej *

Translate

kakchahjelita. Dikuasakan oleh Blogger.

Arkib Blog