Mesti Bawa Semasa Percutian

5 Barang Yang Anda Mesti Bawa Semasa Percutian

Percutian memang sangat meyeronokkan tetapi hanya jika anda kekal sihat sepanjang percutian. Apabila anda mengemaskan beg anda , jangan lupa membawa 5 barang penting berikut:

1. Aloe Sunscreen – Pelindung matahari yang berkesan
Ia dirumus dengan faktor perlindungan SPF30 untuk membantu melindungi kulit anda daripada penuaan para-matang dan kesan-kesan merosakkan akibat sinaran matahari UVA dan UVB. Aloe Sunscreen juga mengandungi Aloe Vera yang distabilkan 100% untuk melegakan dan melembapkan kulit.2. Aloe Lips – Pelembap bibir yang amat baik
Aloe Lips mengekalkan kelembapan bibir sepanjang masa percutian anda. Ia mengandungi bahan-bahan semulajadi iaitu Aloe Vera, Jojoba dan Lilin Lebah yang memberikan penjagaan tambahan kepada bibir, dan juga boleh digunakan untuk luka kecil atau gigitan serangga.3. Aloe Heat Lotion- Melegakan sakit dan sengal-sengal otot
Apabila anda duduk dalam kapal terbang atau bas atau memandu pada jangka masa yang panjang, ia boleh menyebabkan sakit otot. Aloe Heat Lotion adalah berguna untuk menenangkan sakit otot dan sakit sendi.


4. Forever Active  Probiotic – Sumber bakteria yang baik untuk kesihatan
Forever Active Probiotic mengandungi 6 jenis strain bakteria baik untuk menentang pertumbuhan bakteria tidak baik dan membantu melegakan cirit-birit. Ia dibuat daripada teknologi pengkapsulan berpaten, boleh melindungi bakteria baik dan hanya dibebaskan selepas ia sampai ke usus.
5. Forever Bee Propolis - Antibiotik semulajadi
Forever Bee Propolis boleh membantu mengekalkan sistem imun anda dengan meransang pengeluaran faktor keimunan semulajadi supaya anda sihat sepanjang percutian anda. 


Share:

Tiada ulasan:

Facebook Badge

Popular Posts

Contact Us

Nama

E-mel *

Mesej *

Translate

kakchahjelita. Dikuasakan oleh Blogger.

Arkib Blog