Forever Bright - legakan sakit gigi

Ada tak sesiapa yang memang sakit gigi tahap nak melempang orang (hahahaha memang sakit gigi akan memeningkan kepala)...
Kalau anda sakit gigi teramat sangat... saya ingin syorkan produk hebat ini.  ia memang berkesan.  sangat-sangat berkesan. 


Saya sendiri sakit gigi berdenyut-denyut tunggu masa nak cabut.  saya telefon suami mnta belikan ubat gigi ini.  sebelum tidur, saya gosok gigi. saya harap gigi saya tidak sakit semasa tidur.  esok saya mesti cabut gigi, begitulah fikir saya. 
Pagi esok, sakit gigi saya terasa hilang terus.  saya gosok gigi lagi sekali.  ternyata satu hari itu tiada terasa sakit gigi.  sungguh hebat ubat gigi ini.

jika anda mahu merasakan gigi tersangat bersih, gosoklah gigi dengan ubat gigi ini.  sakit gusi, gusi berdarah, karat gigi akibat merokok... semuanya boleh diatasi.  serius, karat-karat rokok yang sudah bertahun-tahun melekat kekal di gigi encik hasben saya... kini sudah terhakis sepenuhnya.  Ubat ini memang hebat untuk membersihkan plak-plak yang degil pada gigi. 

Mari bertukar!
Share:

Tiada ulasan:

Facebook Badge

Popular Posts

Contact Us

Nama

E-mel *

Mesej *

Translate

kakchahjelita. Dikuasakan oleh Blogger.

Arkib Blog