BISNESS 3 BULAN DAPAT 3 TAHUN SETIAP BULAN MENARIK KAN??

As salam semua pembaca blog kakchah jelita

Hari ini kakchah nak berkongsi serba sedikit kenapa kakchah bisness Forever Living. Ada di antara kita mungkin pernah terlibat dalam berbagai bisness yang kita fikirkan bagus dan dapat menjana pendapatan yang berterusan dan terjamin , tidak ketinggalan juga ianya bergantung kepada apa yang kita jual dan dengan siapa kita berniaga dan adakah bisness tersebut berbaloi samada bagi pihak kita mahupun pelanggan.FOREVER LIVING PRODUK (M) SDN BHD
Telah berada di pasaran Malaysia semenjak tahun 80an lagi dan telah ditubuhkan di Arizona, USA sejak tahun 1978 dengan nama perniagaan Forever Living Product International Inc.


Berada di lebih 158 negara di seluruh negara dengan permintaan produk yang sungguh luar biasa berdasarkan kepada carta-carta jualan syarikat di seluruh dunia. Dengan pertumbuhan dan permintaan perniagaann yang berasaskan kesihatan dan kecantikan yang semakin popular di seluruh dunia Forever telah lebih 35 tahun mengembangkan sayapnya dengan meluaskan perniagaan ini keseluruh negara dan juga memberi peluang kepada semua pengedar di dunia untuk sama-sama menikmati kelebihan produk dan perniagaan ini yang begitu memahami kehendak pengedar dan pelanggannya.


The Largest Private Companies
#340 Forever Living Products Intl
11.09.06, 6:00 PM ET
Forever Living Products Intl is new to the list this year.
Industry: (aloe vera products)
7501 East McCormick Parkway
Scottsdale AZ 85258
Phone: 480-998-8888
Fax: 480-998-8887

http://www.foreverlivingproducts.com

   CEO: Rex Maughan
BS Arizona State
2005 REVENUESREVENUE CHANGE (%)EMPLOYEESFISCAL YEAR END
$1.15 bil 21.04,100Dec
Forever Living Products International is the world's largest distributor of aloe vera and beehive-based products. The company sells aloe vera gel, natural aloe vera drinks, vitamins, and glamour and skin products in 100 countries. Chief Executive Officer Rex Maughan founded the company in 1978.

Tersenarai di dalam website Forbes.com sebagai salah satu syarikat yang sedang meningkat naik ketika ini (2014) di dunia. Memiliki beberapa buah syarikat di antaranya yang terlibat secara terus dengan perniagaan aloe vera ini dalam memajukan dan memasarkan produk-produk tersebut. Lihat senarai di bawah

1. ALOE VERA OF AMERICA, 
INC13745 Jupiter Rd, Dallas, TX, 75238 United States
(214) 355-5400

Keterangan lanjut mengenai Aloe Vera of America


Aloe vera of AmericaPenanam Aloe vera terbesar dunia
Kemudahan perkilangan 82,500 kaki persegi kami adalah antara yang terbesar dalam industri ini. Setiap tahun, kami menghasilkan lebih 2 bilion tablet, 20 juta botol, 2 juta kotak, dan lebih 5 juta paun herba, vitamin, mineral, asid amino, nutrien penting, bioflavonoids dan protein.


3. Forever Giving
Forever Giving bekerjasama dengan badan-badan kebajikan di seluruh dunia yang berkongsi semangat untuk meningkatkan rasa dan pengalaman manusia. Kanak-kanak adalah masa depan kita dan selamanya Memberi khusus memberi tumpuan kepada membuat perubahan di seluruh dunia dengan menyediakan dana, kemudahan, dan pendidikan untuk membantu memerangi kemiskinan, kelaparan, dan kekurangan perkhidmatan perubatan yang disediakan untuk kanak-kanak. Yayasan itu juga menyokong usaha-usaha bantuan dalam tindak balas kepada bencana alam di kawasan kami beroperasi dan dalam komuniti penderma kami.4. Forever Resort
Beribu pejabat di Scottsdale, Forever Resorts adalah keluarga syarikat Forever memiliki dan mengendalikan lebih daripada 65 pusat percutian dan hiburan keluarga dan memiliki ciri-ciri unik yang terletak di dalam atau di kawasan berhampiran Taman Negara, Kawasan Rekreasi dan Hutan Kebangsaan di seluruh Amerika Syarikat.BAGAIMANA PERNIAGAAN INI DIJALANKAN

Semua pengedar mengikuti dan melakukan plan perniagaan yang sama di seluruh dunia dan menikmati komisyen dan juga bonus yang sama tanpa sebarang perbezaan. Forever Living menentukan semua pengedar menikmati keuntungan, bonus dan komisyen dari harga jualan yang telah di tetapkan. 


Worldwide marketing plan
Kesemua peratusan di kira dari harga jualan semasa untuk anda sebagai bonus dan komisyen


Bagaimana semua harga jualan samada dari anda atau kumpulan rakan kongsi anda di kira komisyen dan bonus setiap bulan kepada anda. Carta diatas adalah salah satu kiraan yang di gunakan di seluruh 158 buah negara dan ianya berdasarkan jualan harga runcit produk Forever Living.

Kami tunjuknan juga bagaimana kami akan membantu anda untuk mendapatkan rakan kongsi baru yang berhampiran dengan perniagaan anda untuk anda meluaskan perniaggaan anda tanpa perlu membuka sebarang cawangan baru anda. Kami ada caranya untuk membantu anda maju dan berjaya di lapangan perniagaan Forever.

Mereka telah mendapat bonus tahunan yang telah di adakan di London pada awal tahun 2014 yang lalu dan kami menanti kehadiran anda pula untuk sama-sama mendapatkannya

Di Forever kami bekerja 3 bulan dan Forever membayar 3 tahun setiap bulan dengan ciri-ciri inilah kami akan sentiasa berada di dalam perniagaan ini.


Cek dalam kiraan USD
Inginkan maklumat lanjut tentang perniagaan ini sila hubungi 


kakchah msg/whatsapp : 012 644 8260
abg man msg/whatsapp : 010 427 8224Ibu pejabat syarikat
Wisma Forever
No 25, Jalan Jejaka 3, Taman Maluri
55100 Kuala Lumpur
Tel : 03 9282 0033 Fax : 03 92835055


Share:

Tiada ulasan:

Facebook Badge

Popular Posts

Contact Us

Nama

E-mel *

Mesej *

Translate

kakchahjelita. Dikuasakan oleh Blogger.

Arkib Blog