ALOE VERA FOREVER LIVING PRODUCT.PELANGSINGAN,MAKANAN,KESIHATAN,KECANTIKAN.TIPS,PERNIAGAAN,SELANGOR,PERAK,MELAKA,SEREMBAN,pengedar,jana,bisness,kerja,kosong,part,time,hangat,berjaya,dunia,160negara,KHASIAT,KEBAIKAN,LIDAHBUAYA,ONLINE,DETOX,JOM,PARTTIME,FULL,HANGAT,JANA,GLOBAL,WORLDWIDE,FREE,SPA,detox,shaklee

FOREVER GLOBAL BIZZ

USAHAWAN ALOEVERA FOREVER LIVING PRODUK, DAFTAR DAN BELI ONLINE, PENGEDAR MALAYSIA SABAH DAN SARAWAK wasap.my/0192830717 atau wasap.my/0126448260

13 Disember 2014

APA ITU HALAL IFANCAHALAL IFANCA ( ISLAMIC FOOD AND NUTRITION COUNCIL OF AMERICA)

Majlis Makanan dan Nutrisi Islam Amerika (IFANCA®) adalah sebuah pertubuhan bukan keuntungan yang Islam khusus untuk mempromosikan makanan halal dan institusi halal.

Beribu pejabat di Chicago, Illinois, Amerika Syarikat, IFANCA® mengekalkan pejabat di Los Angeles, Amerika Syarikat, Toronto, Kanada dan Brussels, Belgium. IFANCA® juga mengekalkan rangkaian antarabangsa termasuk China, Malaysia dan Singapura untuk melanjutkan komitmen perkhidmatannya kepada pelanggan global beliau.

IFANCA® memperakui produk dalam semua makanan dan industri berkaitan termasuk makanan tambahan kesihatan, bahan pembungkusan, bahan kimia makanan dan perisa. Secara keseluruhan, IFANCA® memperakui pengeluaran makanan halal di lebih 20 negara di seluruh dunia dan produk yang disahkan halal dia dijual di hampir setiap negara. Produk-produk ini akan dimeterai dengan Bulan Sabit M, tanda pensijilan Halal daripada IFANCA®.

Mempunyai kepakaran untuk menyelia dan menilai bagi pensijilan kosmetik dan ubat-ubatan.

untuk info@sahlinternational.com
Link to certified product 
Laman web IFANCA®: www.ifanca.org 


Share:

0 ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Badge

kakchahjelita. Dikuasakan oleh Blogger.

Google+ Followers

Translate

Arkib Blog

Pengikut