Forever FreedomForever Freedom®  menggabungkan khasiat aloevera bersama formula mengekal dan memperkuatkan sendi dan tulang.  Khasiat vitamin C buah oren juga ditambah bagi mempertingkatkan fungsi Glucosamine sulfat dan condrotin sulfat dalam menjaga kekuatan sendi dan struktur tulang.  Freedom sangat diperlukan warga emas bagi mengurangkan risiko geseran sendi dan pereputan tulang.  .


Kami telah mengambil Glucosamine Sulfat dan Chondroitin Sulfat - dua semulajadi unsur-unsur yang telah ditunjukkan untuk membantu mengekalkan fungsi sendi yang sihat dan pergerakan - dan berkahwin dengan mereka dengan stabil Aloe Vera gel kami. Untuk ini, kami telah menambah vitamin C dan MSM, sumber utama sulfur bio-diperlukan oleh badan untuk mengekalkan tisu penghubung yang sihat dan fungsi sendi. 
manfaat Forever Freedom:
Forever Freedom, dengan formula kejayaan, telah menggabungkan nutrien aloe vera gel dengan Glucosamine sulfat, kondroitin sulfat, methylsulphonylmethane (MSM), asid askorbik (vitamin C) dan tokoferol (vitamin E). Glucosamine sulfat dan kondroitin sulfat adalah dua bahan-bahan semula jadi yang membantu mengekalkan struktur dan kesihatan tulang rawan, memelihara cecair pelincir dalam sendi pada kelikatan yang diperlukan untuk membolehkan pergerakan sendi menjadi lancar bebas.  Peningkatan usia akan menyebabkan keupayaan tulang menghasilkan rawan yang sihat.  .
Vitamin C pula memberi manfaat imum kepada individu berkenaan. Freedom juga harus diambil oleh ahli sukan.  

Freedom dijual di Singapura.  MSM gel ada jual di Malaysia

Kepada sesiapa yang nak membeli produk ini, boleh hubungi kami
kak chah. wasap.my/60126448260 atau  abangman wasap.my/60192830717


Share:

Tiada ulasan:

Facebook Badge

Popular Posts

Contact Us

Nama

E-mel *

Mesej *

Translate

kakchahjelita. Dikuasakan oleh Blogger.