produk detoks terbaik

TAHUKAH ANDA?

Kenapa badan jadi sakit-sakit?
Kenapa lenguh sana sini?  
kenapa kita termengah-mengah?

Untuk pengetahuan anda, dalam badan kita ada dua unsur yang bekerja sama untuk mengganggu sistem tubuh kita.  Dua unsur itu ialah toksin dan kolestrol.  Dari mana Toksin?  dari mana kolestrol?

Toksin datangnyua daripada pemakanan kita.  Dalam pemakanan dan minuman yang kita ambil terdapat bahan kimia seperti pengawet, pewarna dan bahan penstabil.  Makanan juga ada mengeluarkan toksin tersendiri semasa proses penguraian berlaku.  Kolestrol pula datang daripada minyak dan lelemak yang masuk ke dalam badan.  Namun, satu perkara yang kita perlu tahu, kolestrol juga terbentuk daripada makanan yang diproses menjadi sumber tenaga yang tidak digunakan oleh tubuh.  Maksudnya jika kita mengambil makanan yang berkalori tinggi tetapi kita hanya menggunakan separuh daripada kalori itu, makanya, setengah lagi itu disimpan sebagai tenaga.  tenaga inilah yang akan bertukar menjadi kolestrol jika tidak digunakan.  Toksin dan kolestrol akan menyebabkan pelbagai masalah dalam tubuh.  Bagaimana kita nak singkirkan toksin dan kolstrol?
disebabkan toksin dan kolestrol sudah bekerja sama, dua produk ini juga perlu digabungkan untuk menyingkirkan dua unsur bahaya dalam tubuh kita. 

Aloevera digunakan untuk mencuci toksin.

Aloevera mempunyai saponin yang bertindak seperti sabun untuk membersih colon atau usus anda, pastikan anda mendapatkan aloe vera terbaik dan di iktiraf oleh Majlis Aloe Sains Antarabangsa. 
bandingkan usus bersih dan yang belum dicuciJika tak tahu di mana nak dapatkan aloevera ni... boleh cari kakchah.  Kakchah boleh pos.  
Boleh order online.  Sila baca caranya di link bawah

Jangan bimbang.. Anda boleh membeli online. Klik dikakchahjelita.blogspot.my/p/online-order.html#
Pastu ikut saja aturannya. Anda akan dibawa terus Ke web Forever.  Kalau tak faham juga wasap je kakchah.  Kakchah boleh pos terus kepada anda.  kos pos pasti memuaskan!
Hubungi kakchah


Share:

Tiada ulasan:

Facebook Badge

Popular Posts

Contact Us

Nama

E-mel *

Mesej *

Translate

kakchahjelita. Dikuasakan oleh Blogger.