ALOE VERA FOREVER LIVING PRODUCT.PELANGSINGAN,MAKANAN,KESIHATAN,KECANTIKAN.TIPS,PERNIAGAAN,SELANGOR,PERAK,MELAKA,SEREMBAN,pengedar,jana,bisness,kerja,kosong,part,time,hangat,berjaya,dunia,160negara,KHASIAT,KEBAIKAN,LIDAHBUAYA,ONLINE,DETOX,JOM,PARTTIME,FULL,HANGAT,JANA,GLOBAL,WORLDWIDE,FREE,SPA,detox,shaklee

FOREVER GLOBAL BIZZ

USAHAWAN ALOEVERA FOREVER LIVING PRODUK, DAFTAR DAN BELI ONLINE, PENGEDAR MALAYSIA SABAH DAN SARAWAK wasap.my/0192830717 atau wasap.my/0126448260

12 September 2016

ALOEVERA PERCUMA!

NAK ALOEVERA PERCUMA KE?

SEMUA orang suka dapat hadiah kan?
 lebih-lebih lagi hadiah tu sangat berharga.  Ok, Aloevera Forever sangat berbeza daripada aloevera yang lain. Oleh kerana Forever mengeluarkan produk dari ladang sendiri, dikilangkan sndiri dan dipasarkan sendiri, kospengeluaran dapat dikurangkan. HARGA SANGATLAH BERBALOI BALOI jika dibandingkan dengan aloevera syarikat lain.  Aloevera Forever dipastikan diproses pada hari yang samadipetik.  Bagi memastikan kesegarannya terjamin, formula stabilisasi aloe dicipta khas dan dipatenkan. Ini merupakan satu satunya teknologi penghasilan aloe yang distabilkan tidak boleh ditiru. Satu lagikeunikan aloevera Forever adalah teknik pemotongan daun aloevera.  Forever menggunakan mesin khas yang mengasingkan gel dengan kulit daun lidah buaya ini dengan kecepatan yang sangat laju.  heheehe takingat la pulak berapa saat atau nano. tapi khabarnya dapatlah memastikan emodeen yang berwarna kekuning kuningan tu meresap ke dalamgel.  ya, jika tidak diproses dengan cepat, emodeen akan meracuni khasiat gel aloevera.  Jika terlepas, ia boleh menyebabkan sakit perut dan menyebabkan keguguran.  Sebab itulah sesetengag aloevera dilarang ambilbagiwanita mengandung.  Tetapi Forever... anda bebas menggunakannya sebab ianya selamat dan segar dari ladang!

Ok sebenarnya kakchah nak cerita tentang aloevera Free yang anda naktahu tu. Begini kisahnya...
Pada bulan September ini, sesiapa yang dapat membeli pakej Jimat akan menerima hadiah sebotol aloevera yang bernilai ratusan ringgit (jika disyarikat lain la sebab ini adalah aloevera segar dari ladang yang ada dua paten pemerosesan produk aloevera. barang berkualiti terbaiktentulah mahal kankankan).

Nak diskaun besar ambil terus pakej jimat.  Dapat diskaun besar, dapat hadiah percuma!

APA YANG BEST SANGAT JADI VIP?

Ohhh naktau apa kelebihan ye...
1. Dapat harga diskaun 35% keatas semuaproduk Forever Living Produk
2. Keistimewaan initidakperlu menten belian, tidak perluberniaga atau cari ahli baru
3. Keistimewaan ini kekal seumur hidup, tidak perlu pembaharuan keahlian
4. Boleh menaja ahli dan dapat komisyen (bonus) jika ahl imembeli
5. Dapat kupon setiap tiga bulan mengikut nilai belian.  Kupon yang boleh ditukarkkan dengan produk jika aktif membeli.
6.  Dapat majalah Gaya Hidup Forever yang mengandungi panduan dan infoproduk.  Diberikepada yang aktif membuat belian.
7.  Dapat menjana pendapatan dan berpeluang naikke status seterusnya jika membuat penajaan VIP demiVIP.  Jangan terkejut jika pendapatan anda mencanak-canak ibarat BUAT SIKIT DAPAT BANYAK. DAH RAMAI YANG TERKENA.  DAN SELEPAS TERKENA TERUS NAK TERUS BUAT DAN  BUAT BIZZ. Hahahaha

Cepat!  Jika anda lihat iklan ini... cepatlah telefon kakchah.  Jadi ahli kakchah, kakchah akan jaga dan pantau cara nak makan produk.

Dah jadi ahli VIP anda bebas la nak beli atau tidakdi bulan depan. dalam erti kata lain, tak perlu kakalkan belianpun. Ikut suka sajalah.
Dah jadi ahli VIP, taknak cari ahli pun tak apa.  Janji boleh terus jimat sakan.  Sapasuruh pi dok cari orang.  Kami bukan paksa suruh bisnes.  taknak bisnes sudah. ya, kami faham, bukan semuaorang nak buat untung.  Biar Kakchah dan ahli-ahli kakchah yang minat saja yang buat bisnes.
Dah jadi VIP, tak nakjual pun tak apa. kami takpaksa jika anda tak mahu buat pendapatan. Kami hanya nak menolong anda berjimat. Itu saja.

Ok, jom tanya kakchah pasal VIPni. kakchah ni baik hati. akan layan anda bila bila saja.  Tapi kalau dah ahli Forever tu harap tanya upline anda ye... kakchah takseronok nak layan ahli orang lain, takut timbul berbagai konflik.

Hubungi kakchah ye

0192830717
0126448260
Share:

0 ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Badge

kakchahjelita. Dikuasakan oleh Blogger.

Google+ Followers

Translate

Arkib Blog

Pengikut