Prolife 3 Filter Air dengan 6 blok penapis air (WATER FILTER)

Sesebuah penapis air yang baik patut mempunyai PH yang sesuai untuk diambil oleh tubuh yang sihat. Kita memerlukan penapis air yang membekalkan air beralkali iaitu PH8.  Gabungan kebuk yang sesuai dengan susunan yang betul diperlukan untuk menyediakan air beralkali.Kurang salah satu kebuk bermakna PHnya mungkin berubah.

Mari kita lihat apakah fungsi 6 penapis yang terdapat dalam sistem penapis air Prolife ini...

Filter  no 1 hingga 6
1. CERAMIC FILTER berfungsi menapis keluar bakteria berbahaya seperti E-coli, karat, enapan kasar, kotoran dalam air.  Filter ini menggunakan teknologi dari negara UK mengandungi perak (silver) berfungsi untuk menghalang pembentukan algae atau pertumbuhan lumut.  Penapis ini perlu selalu dibersihkan apabila kelihatan kotor.

2. SEDIMENT FILTER berfungsi menyinkir kotoran mikro organisma , oxidized substance termasuk habuk,karat dan bahan-bahan asing mikro.

3. ACTIVATED KARBON Berkesan menyinkir bahan-bahan kimia  seperti klorin,radon,trihalometana, bau dan lebih daripada 100 jenis bahan organik kimia.

4. PI WATER ENHANCER Berfungsi menukar air paip kepada air PI (alkali Terion) yang membantu menyeimbangkan tahap PH badan, ianya juga membantu meningkatkan keupayaan anti-pengoksidaan air bagi membantu meneutralkan radikal bebas dalam badan.

5. FIR ACTIVATED FILTER Element inframerah yang boleh menstruktur semula molekul air kepada kluster yang lebih kecil untuk penyerapan yang lebih baik ianya juga berupaya menyingkir logam dan ini membuatkan air boleh terus di minum dan menghindarkan rasa.

6. CARDON BLOCK menyingkir bahan kimia organik, bahan kimia pertanian,racun serangga,agent peluntur,fenol,trihalometana (THMs), bahan karsinogenik yang lain serta bau, bahan warna,sisa klorin dan sebagainya
DAFTAR SEBAGAI AHLI DAN ANDA MENDAPAT 15% DISKAUN WATER FILTER PROLIFE DAN 35% DISKAUN UNTUK SEMUA ALATGANTI FILTER DARI NO 1 HINGGA KEPADA NO 6


IANYA MUDAH DIPASANG DAN TANPA MENGGUNKAN SEBARANG KUASA ELEKTRIK UNTUK BEROPERASI DAN SANGAT MENJIMATKAN


DAPATKAN SEGERA UNTUK PENJIMATAN YANG LEBIH BANYAK DARI KAKCHAH
WS 0126448260 MAN 0192830717
Share:

Tiada ulasan:

Facebook Badge

Popular Posts

Contact Us

Nama

E-mel *

Mesej *

Translate

kakchahjelita. Dikuasakan oleh Blogger.