MODAL KECIK UNTUNG BANYAK DAN BERKALI-KALI

Perniagaan Modal Rendah, Dapat Untung rm1,000/bulan minimum


Bagaimana menjana pendapatan sampingan dengan modal minimun serendah rm90 sahaja pastinya ramai yang memerlukan pendapatan sampingan dalam kehidupan seharian kerana menampung perbelanjaan seharian yang semakin meningkat. 

RM90 ramai yang boleh memulakan bisnes ini namum ada juga yang tidak tetapi bermula dengan nilai yang kecil mempunyai risiko yang amat rendah sekali dan tidak mungkin akan menjadikan kita berhutang atau bankrup...kannn??

Terdapat beberapa bisnes yang sangat rendah risikonya seperti ;

1. Perkhidmatan
agent insuran,pembaikan komputer,tukang rumah,wireman

2. Agent Dropship
mempromosi produk dan perhidmatan secara online atau offline

3. Menjual bahan pakai buang
mengumpul plastik,botol,wayar atau apa saja bahan terbuang

4. Pengagkutan
teksi persendirian uber/grab, penghantar surat/barang


Antara perkhidmatan dan pembekalan diatas juga memerlukan beberapa kemahiran dan keperluan yang mungkin kita sudah miliki atau mungkin kita perlu dapatkan dahulu baru boleh dilakukan...

Agent dropship/pengedar

Produk-produk kecantikan kuli dan muka adalah salah satu produk yang mendapat permintaan tinggi di dunia dan Malaysia. Rata-rata pengguna adalah wanita dan tidak kurang juga lelaki yang mendapatkan perkhidmatan dan produk seperti itu.

Menjaga penampilan adalah salah satu sebab kenapa ianya menjadi semakin popular dan tidak mungkin akan tepu atau lenyap. Persoalanya bagaimana kita boleh bersama dengan peluang perniagaan seperti ini yang kian hari menjadi semakin popular.

Masih ramai di luar sana yang masih belum mengenali produk-produk daripada Forever Living Product yang sealam ini telah lama berada dipasaran dunia. Produk merangkumi penjagaan kesihatan tubuh badan,kulit,muka dan kecantikan


Antara produk Forever Living

Dengan rm90 kita boleh mengembangkan perniagaan tanpa risiko yang tinggi dan tanpa ada banyak over-head atau kos pengedalian yang perlu ditanggung. Forever Living mengamalkan perniagaan secara "Network Marketing" dan semua pengedar mendapat bayaran secara trading iaitu semua pengedar di bayar mengikut harga jualan produk walaupun kita membeli dengan harga diskaun.

Bagaimana keuntungan dibayar kepada pengedar melalui sistem Forever Living

Anda pengedar 

Belian selepas diskaun = rm1,118.00
Harga jualan runcit = rm1,720.00
untung jualan runcit = rm602

Komisyen dari jualan ahli dalam rangkaian 20% dari jualan runcit

Pengedar modal rm1,462.00
Nilai jualan runcit rm1,720.00

Kenalkan kepada 2 orang x 20% = rm688

Keuntungan rm688 + rm301 = rm1,290.00


Dapatkan produk asas bagai keperluan semua manusia untuk sama-sama detox bagi membersihkan usus dan salur darah daripada sebarang kemungkinan penyakit...in sha Allah dapat membantu kesihatan kita. 

Produk memiliki bahan semulajadi dan diperakui di seluruh 160 buah negara dan telah menggunakanya semenjak tahun 1978 ianya ditubuhkan.


Kami ada sistem bagaimana dari rm90 menjadi rm1,200 sebulan

klik link untuk maklumat lebih lanjut di http://www.wasap.my/60192830717


Share:

Tiada ulasan:

Facebook Badge

Popular Posts

Contact Us

Nama

E-mel *

Mesej *

Translate

kakchahjelita. Dikuasakan oleh Blogger.