ALOE VERA FOREVER LIVING PRODUCT.PELANGSINGAN,MAKANAN,KESIHATAN,KECANTIKAN.TIPS,PERNIAGAAN,SELANGOR,PERAK,MELAKA,SEREMBAN,pengedar,jana,bisness,kerja,kosong,part,time,hangat,berjaya,dunia,160negara,KHASIAT,KEBAIKAN,LIDAHBUAYA,ONLINE,DETOX,JOM,PARTTIME,FULL,HANGAT,JANA,GLOBAL,WORLDWIDE,FREE,SPA,detox,shaklee

FOREVER GLOBAL BIZZ

USAHAWAN ALOEVERA FOREVER LIVING PRODUK, DAFTAR DAN BELI ONLINE, PENGEDAR MALAYSIA SABAH DAN SARAWAK wasap.my/0192830717 atau wasap.my/0126448260

18 Disember 2012

CANTIK MENAWAN dengan NUSKIN AgeLOC

Perlukah kita berhabis ribuan ringgit sebulan untuk kelihatan cantik menawan.  Hmm... tengok bajet la ye.  Ikut kemampuan.  Sebenarnya, saya pentingkan juga kecantikan.  Siapa yang tak suka cantik?  Saya suka.  Saya suka.
Cantiknya dia.  Dia berjaya buat pembedahan pengubahsuaian  pada bibir.  seksi  kan bibir dia?
Perlukah kita buat suntikan untuk cantik?
Perlukah buat pembedahan plastik.  Berapa ya, belanja nak buat pembedahan plastik?  Ribu? Puluh ribu?  ratus ribu? hmmm
kalau berjaya jadi cantik macam Angelina Jolie.  Kalau tidak ... Kalau TIDAK? Hmmm
hmmm

Dia gadis yang tersilap buat perkiraan.  Wajah asalnya memang sudah cantik.
Tetapi dia mahu lebih lawa. Dia memilih risiko buat pembedahan plastik
Namun kerana kesilapan teknik, wajahnya berubah buruk.  

Ramai lagi artis yang buat pembedahan plastik tetapi tidak berjaya.  Sudahlah habis beratus ribu, wajah cantik (aset penting mereka) pula terjejas.


Oo mereka ini bukannya buat pembedahan plastik walaupun kelihatan wajah mereka senget sebelah hihiihi
sebenarnya, mereka ini buat rawatan wajah menggunakan Galvanic spa ageLOC
pada sebelah wajah.  sebelah lagi sengaja dibiarkan
bagi membezakan kesan rawatan yang nyata berbeza walaupun untuk kali pertama..
NAK cantik macam ni?  dia Buat rawatan Galvanic spa selama 3 bulan.  Nak cuba?  
Hmmm
Hmmmm
berapa nak belanja untuk cantik? 


cuma RM1XXX saya laburkan sebagai pelaburan jangka panjang atau sebagai aset tetap. Kalau beli pakej rawatan di spa, pastilah lebih mahal daripada itu.  
 Seterusnya  beli gel AgeLOC dengan perbelanjaan kecil untuk rawatan wajah.  Nuskin ada sijil Halal. Boleh semak di SINI
Share:

0 ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Badge

kakchahjelita. Dikuasakan oleh Blogger.

Google+ Followers

Translate

Arkib Blog

Pengikut