Sambutan dan Minat kepada BODYCURVEDalam jangka masa panjang, jika anda rajin tentang memakai ia selama kira-kira 8 jam setiap hari, anda perlu perhatikan peningkatan dalam bentuk keseluruhan anda dan saiz  walaupun apabila anda mengambil korset luar.

jangan mengharapkan untuk menurunkan berat badan / inci jika anda memakai ia kurang daripada 3 jam sehari.  pakailah sekurang-kurangnya 4 hari dalam seminggu untuk mendapatkan kesan yang baik.

1.Bagaimana Body Curve lebih baik daripada bengkung korset yang biasa dan tradisional (terutama bra dengan bahan boning keluli)?
-lebih liputan pada tubuh
-kerana kualiti unggul bahan. selesa, lembut, bernafas, namun kuat dan tahan lama
-selesa supaya anda boleh memakainya lebih lama dan mempunyai peluang yang lebih baik ia memberi hasil yang hebat kepada badan anda boning bahan yang tidak dibuat daripada keluli = liat
-memberikan anda bentuk yang lebih menarik
-bertenaga dengan teknologi FIR untuk peredaran darah yang lebih baik
-membantu untuk memperbaiki postur anda tanpa memaksa anda untuk duduk atau berdiri tegak kaku
lebih mudah untuk memakai dan mengeluarkan (daripada kebanyakan)

Cara pemakaian dan penjagaan
tubuh lebih cantik dengan pakaian pembentukan badan yang selesa
Ramai juga yang meminati pakaian dalam ini rupa-rupanya.  Saya tawarkan anda sesi percubaan dan khidmat nasihat percuma.  Tiada paksaan.  Keputusan untuk memilikinya di tangan anda.

pengarah urusananda boleh membaca tentang maklumat the bodycurve di http://deensy.blogspot.com/2012/10/its-science-not-magic.html 
cepatlah, hubungi saya untuk sgala pertanyaan.
Share:

Tiada ulasan:

Facebook Badge

Popular Posts

Contact Us

Nama

E-mel *

Mesej *

Translate

kakchahjelita. Dikuasakan oleh Blogger.

Arkib Blog