NUSKIN Na PCA moisture mist

Produk Nuskin yang bernama Na PCA moisture mist ini memang serba guna.  Saya anggap ia sebagai cecair misteri.  Ia boleh digunakan sebagai pelembab wajah, pelembab kulit kepala, alas mekap, penyempurna mekap dan juga untuk prosedur penggunaan mesin galvanic..

pertama, sebagai pelembab wajah.  hanya perlu semburkan cecair ini pada wajah sebelum meletakkan bedak atau pelindung cahaya matahari.   selain itu boleh juga disembur pada bila-bila masa jika anda merasa wajah perlukan pelembab.  tidak perlu solekan tambahan, wajah akan kelihatan semulajadi.

kedua, sebagai pelembab kulit kepala.  bagi kulit kepala yang bermasalah seperti kelemumur, mist ini boleh digunakan setelah anda selesai mencuci rambut.  semburkan ketika rambut masih lagi lembab. ratakan dengan jari.  kulit kepala akan terasa lebih segar.  dan magicnya, kelemumur segan nak tumbuh selepas itu.  saya sudah mencubanya, tahu!

Ketiga, sebagai alas mekap.  Wajah yang lembut dan lembab amat memudahkan proses pemakaian alat solekan.  solekan menjadi lebih menyerlah dan semulajadi.  Seterusnya sebagai penyempurnaan solekan.  apabila anda selesai bersolek, semburkan wajah dengan mist yang hebat ini.  Saya pernah memakai mist jenama Mac.  Itupun bagus.  Tetapi ini lebih bagus, ringan, banyak sekali ganda berbanding Mac dan harganya lebih murah daripada mist Mac original.  So, mak andam-mak andam dan jurusolek-jurusolek di luar sana, bolehlah memesan mist ini.  anda akan untung dan gembira dengan mist ini.

Seterusnya, mist ini digunakan dalam prosedur rawatan galvanic spa.  Memang wajib.

Bagi mengekalkan kesegaran wajah, setelah mencuci wajah sebelum tidur, semburkanlah mist ini.  wajah anda akan terasa segar sebelum tidur dan selepas bangun tidur.  Oh, satu lagi - kandungannya dari bahan semula jadi.  selamat dan halal digunakan. MAHU MENCUBA?

nak murah?  hubungi saya!
hubungi saya Kakchahjelita 0126448260
Share:

1 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Maaf, untuk produk NaPCA ini sudah ada sertifikasi halalnya seperti produk nu skin lainnya atau belun ya? Makasih

Facebook Badge

Popular Posts

Contact Us

Nama

E-mel *

Mesej *

Translate

kakchahjelita. Dikuasakan oleh Blogger.

Arkib Blog