FLP: Articsea Khasiat ikan terpilih dari laut terpilih

Khasiat ikan terpilih dari laut terpilih, mempersembahkan... dari produk Forever Living...

Harga RM112.  Nak dapat murah lagi?  sila hubungi saya.  


Kombinasi minyak ikan salmon asli dan minyak zaitun mutu terbaik membekalkan asid perlu (EFA) omega 3 dan 9 yang boleh membantu dalam mempertingkatkan pertahanan tubuh, memelihara kesihatan kardiovascular (sistem salur darah), memelihaa kesihatan kulit, mengurangkan keradangan, mengawal atur fungsi saraf dan meredakan kesakitan.  

Gabuingan minyak ikan dan minyak zaitun ini menjadikan ia satu produk seimbang dan berkesan.  ia bertindak mengurangkan kolestrol, membaiki peredaran darah dan seterusnya mengurangkan risiko penyekit jantung.  apabila salur darah dapat dibersihkan, oksigen akan dapat mengalir dengan lancar dalam tubuh.  Ini dapat membantu pelajar lebih fokus dan manjadi lebih bijak.  bagi kita yang dewasa, produk ini dapat meningkatkan kepekaan terhadap daya ingatan peningkatan oksigen dalam darah membantu tubuh menstabilkan tekanan darah dan tekanan darah menjadi stabil. pengambilan produk ini jika digandingkan dengan gel aloe vera, dapat membantu anda mendapatkan kulit yang cantik.

demo yang ditunjukkan dalam Video ini dapat menerangkan proses yang berlaku dalam salur darah kita.  Bagaimana salur darah dibersihkan daripada lemak (visceral fat)?  begitulah bandingan yang berlaku pada salur darah kita kita dengan pengambilan produk ini.

PROMOSI
Articsea + Aloe vera gel + pos (percuma) 
Articsea+aloe vera = kesan kesihatan yang hebat!Share:

Tiada ulasan:

Facebook Badge

Popular Posts

Contact Us

Nama

E-mel *

Mesej *

Translate

kakchahjelita. Dikuasakan oleh Blogger.

Arkib Blog