Projek Bisnes spa mobail

Ramai wanita ingin cantik.
mahukah anda wajah segebu selicin ini?
bercakap tentang cantik... ramai yang memilih untuk ke salun kecantikan membuat rawatan wajah. ya, seeloknya setiap wanita buat rawatan wajah sekurang-kurangnya sekali sebulan.
Apa yang dibuat dalam rawatan wajah tu?
membersih, membuang kulit mati dan meransang semula sel kulit
macam kereta jugalah, kena selalu servis agar ketahanan enjinnya, kecantikannya terjaga.

berapa masa dihabiskan untuk cantik?
1 jam...
2 jam...
dan berapa pula wang dihabiskan untuk rawatan?
rawatan wajah biasa paling murah RM30 - RM60 - dalam masa satu jam, wajah dicucikan dan kesan kecantikan hanya biasa-biasa.  Kalau nak relaks atau merasa dibelai, bolehlah cuba.
Rawatan kalogen dari RM60-80.  masa yang diambil 1jam 30 minit.
Rawatan mesin Galvanic (pembentukan wajah) cajnya dari RM80 - RM150 di salun biasa.  malahan mungkin lebih mahal di salun yang menggunakan produk berkualiti

Kini, kumpulan spa mobail saya dapat menawarkan facial serendah RM50! Rawatan yang diberikan adalah rawatan galvanicspa wajah.  kami menggunakan mesin khas yang sungguh kecil.  Ini merupakan teknologi nano di mana sekarang ini kita dapati telefon mobail semakin kecil dan berbilang fungsinya... maka mesin galvanic dari Nuskin juga begitu.
sungguhpun kecil, ia sangat berkesan dalam merawat wajah.
Ia bertindak menggunakan kuasa bateri.  tetapi aliran elektrik dari tubuh kita (sebenarnya semua hidupan bernyawa ada caj elektrik) digunakan juga untuk memanjangkan fungsi mesin ini.

Baiklah... saya sebenarnya sedang mencari individu yang berminat untuk menceburi bisnes rawatan spa galvanic ini secara mobail.  kita boleh bekerja di pejabat, di surau, di rumah, sambil duduk, sambil baring, sambil berdiri juga boleh.  ia amat mudah. masa rawatan juga singkat.  serendah 10 minit tetapi kesannya lebih hebat daripada hasil yang pergi ke rawatan dua jam di salun!  Ya, boleh nampak dan rasa dalam sekali rawatan.  Tak percaya?  cubalah 4 kali rawatan.  pasti wajah akan ada beza.  sesiapa yang pernah maerasai rawatan ini, pasti kepingin mahukan lagi.  sebab itulah bisnes ini saya lihat sangat cerah untuk diceburi oleh wanita yang gila-gila mahu cantik.

Jika anda mahu tahu bagaimana cara rawatan ini dibuat, saya akan ajarkan.  Iklan lanjut juga ada di  SINI . Alatan dan bahan (guna produk Nu Skin yang berkualiti tu) disediakan sepenuhnya.  Hanya sedikit bayaran dikenakan.  saya boleh pergi ke tempat anda untuk ini.  Lebih baik anda sertai secara berpasangan dengan kawan.

Jika anda sudah bersedia untuk berbisnes, bimbingan akan diberikan secara personal.  juga boleh dilihat di sini tentaang PAKEJnya.

Share:

Tiada ulasan:

Facebook Badge

Popular Posts

Contact Us

Nama

E-mel *

Mesej *

Translate

kakchahjelita. Dikuasakan oleh Blogger.

Arkib Blog