BENGKEL PENDEDAHAN BISNES HOME MOBAIL SPA FACIAL

ya, saya sedang merancang akan mengadakan sebuah bengkel rawatan wajah.  Sesiapa yang berminat nak tahu tentang rawatan wajah dan juga minat nak buat bisnes facial secara mobail sangat-sangatlah dipelawa.

Bengkel belajar sampai pandai ini mendedahkan tentang peluang bisnes rawatan wajah secara mobail.  Anda akan diajar bagaimana cara untuk meletakkan masker, mencuci wajah dan menggunakan mesin galvanic spa.  semuanya amat mudah.

Bahan-bahan disediakan dengan menggunakan produk-produk rawatan sebenar Nuskin (bukan produk biasa-biasa).  Anggap sahaja anda pergi buat facial dengan bayaran murah itu dan mendapat semua manfaat yang bernilai ratusan ringgit.  ilmu pun dapat!  Bayangkan jika anda mendapatkan rawatan-rawatan begitu di spa atau salun kecantikan biasa.  Dan, bagi pemilik salun sedia ada juga digalakkan untuk mengetahui peluang yang lebih besar dalam bidang bisnes rawatan wajah.
Malahan, anda mendapat pengetahuan tentang cara menjaga wajah di samping tahu tentang kelebihan produk Nu skin.
Masker :Glacial Marin Mud
Masker tegang wajah.  


Line Corrector 
Pembersih wajah?: AgeLOC cleancer n tone
(tidak perlu toner guna pencuci wajah ini).


Mesin Galvanic spa wajah dengan gel AgeLOC

Penyegar wajah Mist NaCPA

Scrub lembut :polishing peel


Bahan-bahan bengkel : disediakan sepenuhnya.  Semua bahan-bahan di atas memang berkualiti, sebab itulah harganya agak mahal.
Tempat : akan ditentukan kemudian
Tarikh dan masa : Akan ditentukan kemudian
Bayaran RM150 untuk sepasang pelajar.  Jika bertiga RM200.  (sangatlah berbaloi kerana anda belajar sambil membuat rawatan wajah untuk diri sendiri dengan pelbagai jenis produk berkualiti )

Hubungilah saya untuk pendaftaran.  saya boleh bantu anda untuk kelihatan cantik sambil meneroka peluang bisnes.

Share:

Tiada ulasan:

Facebook Badge

Popular Posts

Contact Us

Nama

E-mel *

Mesej *

Translate

kakchahjelita. Dikuasakan oleh Blogger.

Arkib Blog