Khasiat Aloevera untuk kesihatan

Aloevera adalah tumbuhan unik yang daunnya menyimpan cecair jeli yang mengandungi pelbagai khasiat kesihatan.  Kandungan jel dalam daunnya terdiri daripada air, mineral, asid amino dan vitamin.  ia merupakan makanan kesihatan yang digelar super food kerana mengandungi kebanyakan vitamin, mineral dan nutrisi makanan. 
Aloevera memang sangat bermanfaat kepada manusia.  meminum produk itu membantu kita mendapatkan kesihatan yang baik.  Aloevera diibaratkan seperti raja segala makanan tambahan kerana khasiatnya yang sungguh banyak dan amat luar biasa..


Untuk tujuan kecantikan.  kandungan vitamin C dan E dapat menegangkan kulit.  kadar penyerapan Aloe ini  ke dalam kulit 4 kali lebih efektif berbanding air.  Selain itu ia dapat dijadikan bahan melindungi cahaya matahari terus ke kulit.  kita tahu, cahaya terus mentari amat bahaya kepada kulit.

Kesihatan dan kecantikan dalaman.  Meminum aloevera dapat membantu anda untuk memiliki kesihatan dan kecantikan sekaligus.  kandungan vitamin A, B1, B5, B12, C dan E, triterpen untuk kulit dan niacin serta mineral sudah tentu bermanfaat untuk kesihatan dan ia mencukupi.


Untuk tujuan perawatan kesihatan.  Ia membantu anda mengawal tubuh daripada serangan daripada penyakit.  Ia adalah tumbuhan ajaib yang mempunyai banyak manfaat kesihatan.  kandungan dalam gel aloevera dapat ...
- menghentikan pertumbuhan tumor,
- merendahkan kadar kolestrol sambil membaiki salur darah
- menambah oksigen dalam darah
- menghalang penyakit buah pinggang kesan daripada pengambilan kafein kopi/teh
- menyeimbangkan asid dalam usus dan tubuh
- triterpen dalam aloevera dapat mengurangkan kencing manis
- mempercepatkan pertumbuhan sel baru dan membaiki sel rosak
- melindungi usus daripada kanser kolon
- polisakarida memberi tenaga kepada tubuh
- menguatkan sistem imum tubuh

Di Foreverliving jus aloe ini adalah 100% estrak isi aloe species barbadansis yaangdiproses terus daripada daun aloe.  ia jauh lebih baik berbanding produk aloe yang diproses dijadikan serbuk dan kemudian ditambah air oleh syarikat.  atau lebih buruk, dimasak dengan suhu tinggi lalu dipekatkan seolah-olah aloe asli.  Aloevera foreverlving adalah 100% perahan jus sebenar dan merupakan aloevera terbaik dari ladang terbesar dan terluas di dunia.  ia ditanam dan diproses sendiri di kilang syarikat foreverliving. botol dan pembungkusannya jua dibikin sendirink penjiatan kos produksi. idak hairanlah Foreverliving dapatmeawarkan harga terbaik di pasaran, memang tiada sarat lain seumamanya yaangboleh lawan! Jadi, harganya sangatlah berpatutan dan murah walaupun kualitinya amat tinggi.  Memang inilah syarikat yang mesra pengguna kerana memberi keuntungan awal kepada pengguna.  Bagi mereka yang bijak, pastilah akan memilih yang terbaik dan menguntungkan!


Pengedar kami di seluruh malaysia

PENGEDAR UTARA DAN ZON TENGAH

PENGEDAR ZON TIMUR,SELATAN DAN SARAWAK

KAKCHAH memerlukan pengedar di seluruh zon Malaysia barat dan timur, untuk tersenarai laman pengedar kakchah sila whatsapp/call, kakchah akan bimbing anda dan tips dan trick menjadi Forever Business Owner
Share:

Tiada ulasan:

Facebook Badge

Popular Posts

Contact Us

Nama

E-mel *

Mesej *

Translate

kakchahjelita. Dikuasakan oleh Blogger.