RAWATAN SELAMAT UNTUK PENYAKIT KULIT

Bagi yang mengalami gatal-gatal, seperti alahan, exima, kulit beruam...
saya baru tahu yang produk aloevera FLP ini dapat menyembuhkan penyakit kulit juga. Yang saya tahu ia dapat mencuci usus.  Oh, saya baru teringat... usus yang kotor adalah punca penyakit.  Jadi, membersihkan usus adalah langkah utama.  seterusnya barulah kita gunakan produk sampingan lain seperti kalogen atau lain-lain.  
psirosis? panau? ruam? kurap? kudis? jerawat? bisul? folikutis? 
apa penawar yang sesuai untuk penyakit kulit di atas?

selain aloevera jus, royaljelly foreverliving juga dapat menyembuhkan penyakit seperti Psoriasis, Dermatitis, Pellagra, Eczema selain daripada dapat merawat penyakit gastrik dan ulser perut.  
Untuk penyakit gatal-gatal, toner aloevera adalah sangat selamat walaupun kepada kanak-kanak kecil.  kandungannya rendah kimia sesuai disapukan ke kulit.  contohnya kepada kanak-kanak seperti di bawah ini
Tengokla wajah budak ni kembali comel.


toner ini bukan sahaja digunakan untuk rawatan kecantikan wajah.
Ia juga bagus digunakan sebagai rawatan sakit kulit.

toner aloevera digunakan untuk disapukan kepada apa sahaja jenis kulit.  
Jika propolis yang diketahui dapat memberi begitu banyak khasiat perubatan dan rawatan..., 

Aloe propolis krim ini digunakan untuk sapuan juga.  ia dapat melembutkan parut-parut kasar. penggunaan jus aloevera secara berterusan, menjadikan sistem tubuh kanak-kanak ini cepat bertindakbalas menghasilkan sel-sel baru.  Sebab itulah penyembuhan berlaku dengan begitu baik.  kita tahu, jika parut trauma seperti di atas, pasti meninggalkan kesan dan parut yang ketara.  Namun, lihatlah parut di wajah kanak-kanak ini.  Gabungan produk dari luar (krim dan toner) dan makanan dalaman jus aloevera ini dapat memberi penyembuhan secara semulajadi 100%!
Apa juga jenis penyakit kulit... insyaALLAH, kami dapat membantu menyelesaikan masalah kulit anda.  
jangan segan-segan tanyalah kakcah.  wasap 0126448260.  

Pengedar kami di seluruh malaysia

PENGEDAR UTARA DAN ZON TENGAH


PENGEDAR ZON TIMUR,SELATAN DAN SARAWAK

KAKCHAH memerlukan pengedar di seluruh zon Malaysia barat dan timur, untuk tersenarai laman pengedar kakchah sila whatsapp/call, kakchah akan bimbing anda dan tips dan trick menjadi Forever Business Owner
Share:

Tiada ulasan:

Facebook Badge

Popular Posts

Contact Us

Nama

E-mel *

Mesej *

Translate

kakchahjelita. Dikuasakan oleh Blogger.