ALOE VERA FOREVER LIVING PRODUCT.PELANGSINGAN,MAKANAN,KESIHATAN,KECANTIKAN.TIPS,PERNIAGAAN,SELANGOR,PERAK,MELAKA,SEREMBAN,pengedar,jana,bisness,kerja,kosong,part,time,hangat,berjaya,dunia,160negara,KHASIAT,KEBAIKAN,LIDAHBUAYA,ONLINE,DETOX,JOM,PARTTIME,FULL,HANGAT,JANA,GLOBAL,WORLDWIDE,FREE,SPA,detox,shaklee

FOREVER GLOBAL BIZZ

USAHAWAN ALOEVERA FOREVER LIVING PRODUK, DAFTAR DAN BELI ONLINE, PENGEDAR MALAYSIA SABAH DAN SARAWAK wasap.my/0192830717 atau wasap.my/0126448260

30 Ogos 2013

MENGAPA KAKCHAH PROMOSI PRODUK FOREVERLIVING?

MENGAPA?
kakchah dah tak amik produk lain?
kakchah dah lompat bisnes ke bisnes baru?
kakchah dah berhenti buat bisnes produk lepas?

SEMUA TU BUKAN SEBABNYA!
Kakchah masih guna produk-produk lain.  kakchah masih menjadi ahli aktif bagi keahlian produk-produk syarikat lain.  Bagi Kakchah, banyak produk yang ada di pasaran memang bagus.  Walaupun bukan produk dari syarikat yang kakchah jadi ahli, banyak produk yang bagus.

Pengguna yang bijak mesti ambil tahu jenis produk yang ditawarkan.  apa kegunaan, apa fungsinya dan apakah kebaikannya.  Untuk keselamatan dan keyakinan, lihat adakah ia mempunyai kelulusan KKM, Jakim, halalkah dan selamatkah diguna.  Kita pengguna mesti lihat hal-hal sensitif ini... jangan pandang hanya kepada tawaran harga yang murah sahaja.
ok...

PRODUK FOREVERLIVING yang kakchah ambil sekarang adalah jus aloevera dan articsea (gel mengandungi minyak ikan kod dan minyak zaitun).

Kakchah dahulupon pandang produk ini sebelah maa sahaja.  Oleh kerana kawan kakchah dakwa ia produk yang bagus, kakchah terasa nak cuba walaupun kakchah sangat yakin yang produkproduk yang kakchah sedang guna ini adalah yang terbaik untuk kakchah.  ya, memang terbaik pun.  tak dinafikan.


Apabila kakchah dah guna produk ini, suami mula tegur ada bahagian tubuh kakchah yang dah kecil.  maknanya lemak dah kurang. Wahhhh, pengakuan ini memang satu PUJIAN bagi kakchah.  kakchahpun terus jadikan produk ini sebagai makanan tambahan utama sekarang ini.

Dua produk yang sangat hebat untuk kesihatan.
Ia adalah produk detox terbaik di kalangan produk MURAH tetapi BERKUALITI



Apa yang kakchah dapat simpulkan dengan produk ini ialah, inilah produk yang mesti dicuba untuk pengguna yang mementingkan kesihatan tetapi mempunyai bajet terhad.  Dan ia adalah produk WAJIB DIAMBIL bagi merawat macam-macam jenis penyakit dengan kos yang rendah. Jadilah pengguna dahulu.  pelaburan sebagai pengguna permulaan sangat rendah berbanding produk-produk terbaik lain.

Sekarang ini, kakchah tengok ramai orang mendapat macam-macam penyakit.  ada ramai orang yang asih tak peduli jika disarankan mengambil makanan tambahan.  Mungkin sebab makanan tambhan ni memang mahal.  bukan semua orang sanggup berbelanja mahal-mahal.  Dengan adanya produk mesra pengguna (sebab murah dan berkesan) ini, maka kakchah cadangkan pengguna di luar sana, cuba fahami, beli dan guna produk berbaloi ini.  ada orang bertanya, berapa lama kesannya boleh nampak?  kakchah tak berani menjanjkan bulan bintang, kerana ini bukanlah satu produk magic atau satu produk yang mempunyai bahan aktif eperti dadah.  Namun, pengambilan yang berterusan, kesan positifnya akan dapat dilihat secepat dua tiga hari sahaja.

Sekarang, belian dua produk ini, kakchah akan tolong anda daftarkan keahlian.  dalam masa dua hari atau sehari... anda akan dapat produk dan kit katalog anda.  selepas itu, anda akan dapat 15% diskaun jika membeli produk.  Anda boleh membeli produk online di SINI.  Jika tak tahu, sila hubungi kakchah.  isi data yang diwajibkan.

Oh ye.. untuk sponsor information :
https://www.foreverliving.com/marketing/joinnow/applicationForm.do#
klik no 1 - enter the ID the distributor to sponsor you. ID# 600000296349
atau klik - Search for a specific sponsor. 

taip seperti di bawah

* Name
City
* Province/State
* Country
kalau ada apa-apa kemusykilan, silalah hubungi kakchah.  0126648260

Dapatkan khidmat nasihat dan latihan yang berterusan untuk menjalankan perniagaan ini bersama kami di Forever Living Product, kami sedia membantu secara terus atau online kepada anda.

JOIN KAKCHAH SECARA ONLINE KLIK LINK http://kakchah.flp.com/join.jsf

klik untuk pengedar lain-lain tempat/negeri http://kakchahjelita.blogspot.my/p/perniagaan.html

klik online order http://kakchah.flp.com/shop.jsf
dapatkan komisyen dan bonus yang terhebat di Forever Living
whatsapp/call/sms 
kakchah 012 - 644 8260 / Abg Man  010 427 8224
Share:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Badge

kakchahjelita. Dikuasakan oleh Blogger.

Google+ Followers

Translate

Arkib Blog

Pengikut