FOREVER LIVING kesihatan bisness cantik NUSKIN online aloe vera herba ALOEVERA petua bisness to bisness bisness plan forever cerita-ceriti pengedar kulit JIMAT SLIMMING BIOEVER bisnes Dnars Skincare online as semulajadi lidah buaya penyakit perniagaan JOM DETOX Untung BISNES rawatan kanser Aloe vera gel detox okamizu penapis udara EJEN DIPERLUKAN FLPAloe NUSKIN Pharmanex PROMOSI gaya sihat jerawat murah ubat gigi CLean9 anti aging peluang articsea bisnes global buat duit madu rakan kongsi BISNES MOBAIL SPA GALVANICSPA WAJAH foreverliving jutawan khasiat kulit berminyak/jerawat testimoni R2 testimonie FLP articsea KULIT KERING kecantikan kencing manis living makanan sembelit suplemen ANTI KEDUT PRODUK RESDUNG Radang TILAM BIOVELOCITY bisnes forever jerebu kolagen kolesterol penapis air produk supliment untung usus BBplus Kalogen Noni air detoxifier bersih clean 9 delima demo detoks ejen halal hebat jantung kanser kulit keletihan pakar pendapatan prolife III ramadhan sunnah vitamin AGELOC Kelas kecantikan NUSKIN 180 PENYEGAR WAJAH Rawatan Penjagaan Kulit Muka di rumah mudah dan murah ahli air aloevera gel badan berminyak bijak berjimat cuci usus diet dan bersenam dunia ejen utara facial keuntungan kolestrol kopi mineral mudah dan cantik pencegahan penjagaan pomesteen register online resdung selangor suppliment tenaga tips kecantikan toksin usahawan FLP absobent C Ginseng IFANCA MOBAIL STOKIS FLP Tips Pemutihan Kulit World Wellness agent antioksida bakteria gigi biovco bisness to business bonus cadar 3D cancer darah tinggi detoc diabetis diskaun duit mudah ejen alor setar ejen pulau pinang ekzema florida gastrik gel genie bra gin-chia herba semulajadi honey islam kajian kaya kelas percuma kulit cantik kurus lubuk duit makanan tambahan malaysia masalah masker menghindar penuaan merawat migrain mineral minyak zaitun motivasi negeri sembilan online bisness pelembab pemulihan penapis air FIR pengedar diperlukan penyakit kronik penyembuh penyembuh penyakit puasa sakit seremban skincare stroke terbaik terlajak ulser water filter ALOE FIRST AgeLocTransformation set Antioksiden BODYSHAPE DOUBLE STEMCELL Diabetes FLP Ultra FLP royal jelly Fields of Greens Forever tooth Bright Free aloevera GALVANIC BODYSPA KULIT NORMAL MH370 PLAN PMS PRODUK SNE Prolife 3 SPA nuskin TAMBAHAN air purifier air zam-zam aktiviti kecantikan aloe gelly aloe heat lotion aloegelly anti anti kanser anti radang antioksidan asma asthma awet muda bagaimana bahaya barbadensis bee propolis berat bercuti bertoksik bisnes dunia buaya daftar darah doa ejen perlis facebook forever brunei. aloevera free g3 gout hadith harga hormon imun insentif jeragat jerantut join kanser kolon karies gigi kawal kanser kebas tangan kedah kelantan kepala keradangan kimia klinikal kolon kuantan kucing kurma kurus badan langkah dan tip lebah lelong lidah maggi maggie makan manfaat manja marketing masalah tulang membersihkan mengurang dan menurunkan berat badan menjana metabolisma mudah muka network nilai omega 3 organik pantai timur part payu dara pembersihan kolon pencemaran pencernaan pengedar Utara penghadaman pengurusan penyahtoksin penyakit kulit penyelidikan penyembuhan perak polishing peel produk madu program Clean 9 propolis punca putihkan gigi racun makanan rawatan stress register royal jelly sakit lutut scrub sebab sedekah sedi lutut sendi sensitif simple spa strok time udara utara 20 3 3 konsep 30 40 50 ARTIS Aloe vera MSM Alzheimer Alzheimer tumor Antara Argi BIZNES Bagi anda di kawasan Malaysia Selatan CADAR PATCHWORK CLOEPATRA CoQ10 DNA Epoch Glacial Marine Mud FDA FLP propolis krim Forever B12 Forever Calsium Forever Freedom Forever cardiohealth Forever lean GARLIC-THYME Galvanic spa Garcinia HIV IASC IBS International aloe science council JAKIM JELEBU JURNAL Johor Batu pahat KKM KL KUALA PILAH Kemaman Ko Enzim Kota kinabalu Majlis Aloe Sains Antarabangsa Makanan ideal yang dari sumber semulajadi Melaka Minuman tenaga FAB (Forever Active Boost) Mu Muar Muar untung bizz Nu Skin Nuskin Clear Action ORAC PRODUK ANUGERAH PROLIFE PURE MARINE CALOGEN Pahang Pencegahan dan pengurusan kencing manis Penyahtoksik Penyembuhan Semulajadi Untuk Kanser Produk suppliment terbaik untuk rawatan dan menghindar penyakit buasir Qays bin Rafi Al-Qatsi RAWATAN RAMBUT RX WATER Radang sendi dan pencegahan Resdung (Sinusitis) Resdung (Sinusitis) dan pencegahan bersama Forever Living SALAM AIDILFITRI 2015 MAAF ZAHIR BATIN SENAWANG September Spa di rumah Temerloh Touch Of Forever Tri-Phasic White System activator active probiotic air bersih air bertenaga air molekul halus ajen aktif al-quran alahan alam alfalfa alkali alkohol allah aloefirst aloever alovera amalan ampang analisis anggur angin angin ahmar anthraquinone anti oksidan anti penuaan anti-bakteria anti-radang anti-virus anugerah forever apa aprikot aroma spa collection artritis asid amino asid salisilik asli aspirin avacado avocado bahan kimi rendah banyak barah barah payu dara barang barli barly batu batu karang bebas bee honey bee pollen beli online beli pos bengkel berat badan berkesan berlemak berminyak/jerawat berpaten bibir bizznest black boroi botol aloevera buah pinggang buasir bukit jalil buncit burn fat cara cave celup cerita cheras collection comel cyberjaya daftar ahli dan antitumor darah rendah dari rumah debunga demam demam kuning demo aloevera dha di rumah diet dilwale dirumah doktor dubur ejen aktif ejen brunei elergik energy water enzim epa epal equin park essential oil faedah fluoride foerever forever fiber forever kids forever therm freedom full full time gandum ganjaran hebat gelap gemuk gin chia ginko plus global global rally gombak grass gula guna hadiah halal produk aloe vera hand and face soap hati head hepatitis herbal hijrah how hubungi ibu ibu bersalin ibu mengandung immune impian income infak isnes jana jaya jimat. jom journal jual jus delima jus manggis kacak kaedah kajol kakchah kalori kami perlukan kanak-kanak kandungan kardiovaskular katarak kawal kawalan kebaikan kebengkakan dan keradangan urat darah kecergasan kecing manis kedut kedutan kekenyalan kelana jaya kelang kelembapan kulit kemurungan kenapa kepong keram kering kerja kesan kesuburan kewangan khasiat cuka klia kolagen larut komisyen kongsi kopi korea kota baru kronik ku kuala kuala lumpur kudat kuku kulit berminyak kulit kering dan berminyak kulit lembut kulit mulus kurangkan berat kursus kecantikan kusam lada langkah lanjut usia lavender lawan penyakit leher lemak lemak tepu lemak.aloevera lembut lemon.papermint leukemia liang roma lidah bauaya lignin lipis local lumayan lumut madu asli maggis makan malam percuma maketing malam manggis manjung masalah berat badan masalah bintik hitam massage relaxing mata melancong melembap dan mengurangkan tisu parut melembut melembutkan melindungi membantu members memperbaharui memulihkan mencantikkan mencari mencegah menentang mengamit mengandung mengantuk mengenal menguatkan badan menopaos merah meransang organ tubuh minyak minyak pati miyak jojoba mlm mlm.bisness modal najis nak negara networking nutien nutrien nutrisi nutrition obesiti oder online offline omega 9 order online forever otot parkinson part time part-time partner parut pedih ulu hati pegurusan berat badan pelaburan menguntungkan pelancongan pelangsing pelembab NaPCA pelembapan kulit pemakanan pemasaran pembersihan pembersihan mendalam penanam penapis pencapaian mewah pengawet pengedar Penang pengedar aloevera penggalak penuaan penyakit asma yang teruk penyelesaian percutian perhatian perlis perlu perubatan perubatan aloe vera perubatan terbaik perunding kesihatan petaling pigmen pollen port dickson powder and activator facelift produk Forever singapura proses prostat protein protien psoriasis puchong pulau pinang pulih putih putrajaya racun rakan rambut ramping rasullullah rawatan kecantikan rawatan wajah regangan kulit relaxing resdung aloe heat lotion resepi detox rezeki rm90 rujukan runcit sabah sabah sarawak sabun sabun susu beras sahih bukari sains sakit belakang sakit jantung salam saluran darah saponin saraf sarawak sea seberang prai sebulan segar seimbang sejarah sel darah selamat semanis senak perut senaman untuk cantik sengal senggugut seoul sepang serangan jantung serum sesemut set setiu setiwan sexy sg besi shah sijil halal sinar matahari skin care spike stamina stokis stomach stretch mark subang suci sulpelemen kucing sulpelemen kucing. spike sumber sunah sunblock SPF35 sunblok sunsreeen protector syarikat tanda-tanda tekanan teknologi tinggi tenaga batin lelaki tenang teori terapi terbesar terengganu terhangat termeloh tidur tinggi tips to toksid trengganu tumbuhan tumor ubat urat urat saraf urut usia viagra video vip vitalize vitamin A vitolize men wajib wang besar wanita weight wheat wheat grass white zaitun

Translate

16 September 2013

Post status di FB

Saya ingin berkongsi status upline saya yang di pos di fb.  

Status post 16/9/2013
TUA sebelum waktunya....badan BERBAU dan sebagainya...seolah-olah anda tidak pernah kisah dengan kesihatan anda selama ini...sedangkan ape supliment yg anda x ambik,ape vitamin yg anda x telan?.. tetapi jika usus anda kotor dan tersumbat bagaimana semua penyerapan akan terhasil.....ibarat kita cuba menarik perhatian orang dengan kecantikan buatan iaitu bersolek.  kadang-kadang mekap boleh mengaburi pandangan kita...tetapi mana lebih penting.  mekap ataupun kulit yang sedia cantik.  
Begitu juga kita mahu menutup kekurangan tubuh dengan pakaian cantik.  bagaimana kalau kita kelihatan GEMUK....kita tidak boleh menutup kekurangan kita iaitu kegemukan kita dengan pakaian...tetapi yang paling penting...

ADAKAH ANDA SIHAT??
....Sihat Dalam Erti Kata Yang Sebenarnya....


Minuman Gel Aloe Vera FOREVER LIVING adalah yang PERTAMA sekali mendapat pengiktirafan Majlis Sains Aloe Antarabangsa (IASC). Nikmatilah kebaikan Gel Aloe Vera FOREVER LIVING dan amalkan meminum gel aloe ini yang lain dari yang lain. ?.ia sgt mmbantu mmbersihkn usus anda agar dapat mnyerap semua nutrien2 yg d perlukan oleh tubuh anda.
 — with Hazita MarinaE Joey FlpHanisah Hasina NamCik Nurul YusofSal's AhmadNurul Mencari Marvel and Asya Yusof.
Top of Form
Like ·  · Unfollow Post · Share · 

·         22 people like this.
·         3 shares
Zulfazila Zulkipli Mmg best minum aloe...tmbh2 selama ni ambil suplement lain kesan lmbt..tp sejak ambil aloe vera forever kesan suplement yg diambil pun rasa cpt je serap n bkesan ke seluruh bdn (ramai org tegur ada perubahan) & sakit kepala yg dulu sgt kerap skrg dah hilang Alhamdulillah
11 hours ago via mobile · Like · 3

Norbanun Abu Bakar Flp Alhamdulillah yer cikgu....kini kita dah temui cara bgimana utk mnjimatkn masa dan wang utk kesihatan...
11 hours ago · Like · 2

YM Nik Miezah acu try bwk mari sini nk mkn jgk ni
11 hours ago · Like · 2

Norbanun Abu Bakar Flp C abe kawe dh koling c abe demo....dio la v tahu nk g tnh merah....dh lalu depe umoh...meme tutup blako...keda pun ttup...

Anizah Bt Mustaffa Terbaik avg..memudahkan dan mempercepatkan lagi penyerapan supliment yg kita makan ke dalam badan.

Norbanun Abu Bakar Flp mengurangkan toksin! Penggunaan Aloe Vera boleh mengurangkan toksin dalam sistem tubuh. Kelebihan toksin dalam usus halus dikatakan boleh menyebabkan kebotakan. Ia membantu menghilangkan toksin dengan meningkatkan metabolisme tubuh dan stimulasi pertumbuhan rambut.
 Bagaimana nk dptkan aloevera yg masih tulin dan mewah dgn kandungan aloevernya kalau bukan dr FOREVER LIVING PRODUCT....
10 hours ago · Like · 3

Nani Jeme Brp rm ni
8 hours ago via mobile · Like · 2

Anizah Bt Mustaffa Skrg sdg promosi rm175 dpt 1 aloe vera gel n arctic sea dan keahlian seumur hidup

7 hours ago via mobile · Unlike · 4


Hasil kajian 25 tahun 3 pakar ini, aloevera Foreverliving dicipta.  Ia diproses dengan teknologi sains pemakanan menjadikan jangkatahan jus segar aloevera yang biasanya hanya bertahan selama dua hari ini boleh bertahan selama 5 tahun tanpa bahan pengawet kimia tambahan.  dan kesegarannya tetap pada paras 99.88%!
Aloevera foreverliving ini tidak dimasak, tidak dikeringkankan dan tidak dibancuh semula.  ini semua adalah untuk mengekalkan kesegaran dan khasiatnya secara semula jadi. Jika mahu melihat bagaimana amalan pengilangan produk-produk FOREVERLIVING  ... SILA KLIK.

0 ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers