FOREVER LIVING kesihatan bisness cantik NUSKIN online aloe vera herba ALOEVERA petua bisness to bisness forever bisness plan cerita-ceriti pengedar kulit JIMAT SLIMMING BIOEVER bisnes Dnars Skincare semulajadi online as lidah buaya penyakit perniagaan rawatan JOM DETOX Untung BISNES kanser Aloe vera gel detox jerawat okamizu penapis udara ubat gigi EJEN DIPERLUKAN FLPAloe NUSKIN Pharmanex PROMOSI gaya sihat murah CLean9 anti aging peluang testimoni articsea bisnes global buat duit madu rakan kongsi BISNES MOBAIL SPA GALVANICSPA WAJAH foreverliving jutawan khasiat kulit berminyak/jerawat R2 living testimonie FLP articsea KULIT KERING kecantikan kencing manis makanan produk sembelit suplemen supliment ANTI KEDUT PRODUK RESDUNG Radang TILAM BIOVELOCITY bisnes forever delima jantung jerebu kolagen kolesterol penapis air untung usus BBplus Kalogen Noni air detoxifier bersih clean 9 demo detoks ejen halal hebat kanser kulit keletihan pakar pencegahan pendapatan pomesteen prolife III ramadhan sunnah suppliment vitamin AGELOC Kelas kecantikan NUSKIN 180 PENYEGAR WAJAH Rawatan Penjagaan Kulit Muka di rumah mudah dan murah ahli air aloevera gel badan berminyak bijak berjimat buaya cuci usus diet dan bersenam dunia ejen utara facial florida kajian keuntungan kolestrol kopi mineral lidah malaysia masalah mudah dan cantik penjagaan register online resdung sakit selangor tenaga tips kecantikan toksin usahawan FLP absobent C Ginseng IFANCA MOBAIL STOKIS FLP Tips Pemutihan Kulit World Wellness agent antioksida antioksidan bakteria gigi bercuti biovco bisness to business bonus cadar 3D cancer darah tinggi detoc diabetis diskaun duit mudah ejen alor setar ejen pulau pinang ekzema gastrik gel genie bra gin-chia herba semulajadi honey insentif islam kakchah kaya kelas percuma kenapa kulit cantik kurus lubuk duit makan makanan tambahan masker menghindar penuaan merawat migrain mineral minyak zaitun motivasi negeri sembilan online bisness pelembab pemulihan penapis air FIR pengedar diperlukan penyakit kronik penyembuh penyembuh penyakit puasa seremban skincare stroke terbaik terlajak ulser water filter ALOE FIRST AgeLocTransformation set Antioksiden BODYSHAPE DOUBLE STEMCELL Diabetes FLP Ultra FLP royal jelly Fields of Greens Forever tooth Bright Free aloevera GALVANIC BODYSPA KULIT NORMAL MH370 ORAC PLAN PMS PRODUK SNE Prolife 3 SPA nuskin TAMBAHAN air purifier air zam-zam aktiviti kecantikan al-quran aloe gelly aloe heat lotion aloegelly anggur angin anti anti kanser anti radang asma asthma awet muda bagaimana bahaya barbadensis bee propolis berat berat badan berkesan bertoksik bisnes dunia daftar darah doa ejen perlis facebook forever brunei. aloevera free g3 gout hadith harga hormon imun jeragat jerantut join kanser kolon karies gigi kawal kanser kebas tangan kedah kelantan kepala keradangan kewangan kimia klinikal kolon korea kuala lumpur kuantan kucing kurma kurus badan langkah dan tip lebah lelong lemak maggi maggie manfaat manggis manja marketing masalah tulang membersihkan mengurang dan menurunkan berat badan menjana metabolisma mlm mudah muka network networking nilai omega 3 organik pantai timur part payu dara pembersihan kolon pencemaran pencernaan pengedar Utara penghadaman pengurusan penyahtoksin penyakit kulit penyelidikan penyembuhan perak polishing peel produk madu program Clean 9 propolis punca putihkan gigi racun makanan rawatan stress register royal jelly rujukan sakit lutut scrub sebab sedekah sedi lutut sendi sensitif simple spa strok time udara utara 20 3 3 konsep 30 40 50 ARTIS Aloe vera MSM Alzheimer Alzheimer tumor Antara Argi BIZNES Bagi anda di kawasan Malaysia Selatan CADAR PATCHWORK CLOEPATRA CoQ10 DNA Epoch Glacial Marine Mud FDA FLP propolis krim Forever B12 Forever Calsium Forever Freedom Forever cardiohealth Forever lean GARLIC-THYME Galvanic spa Garcinia HIV IASC IBS International aloe science council JAKIM JELEBU JURNAL Johor Batu pahat KKM KL KUALA PILAH Kemaman Ko Enzim Kota kinabalu Majlis Aloe Sains Antarabangsa Makanan ideal yang dari sumber semulajadi Melaka Minuman tenaga FAB (Forever Active Boost) Mu Muar Muar untung bizz Nu Skin Nuskin Clear Action PRODUK ANUGERAH PROLIFE PURE MARINE CALOGEN Pahang Pencegahan dan pengurusan kencing manis Penyahtoksik Penyembuhan Semulajadi Untuk Kanser Produk suppliment terbaik untuk rawatan dan menghindar penyakit buasir Qays bin Rafi Al-Qatsi RAWATAN RAMBUT RAWATAN SEMULAJADI RX WATER Radang sendi dan pencegahan Resdung (Sinusitis) Resdung (Sinusitis) dan pencegahan bersama Forever Living SAKIT SENDI DAN GOUT BERBEZA ATAU SAMA SALAM AIDILFITRI 2015 MAAF ZAHIR BATIN SENAWANG September Spa di rumah Temerloh Touch Of Forever Tri-Phasic White System activator active probiotic air bersih air bertenaga air molekul halus ajen aktif alahan alam alfalfa alkali alkohol allah aloefirst aloever alovera amalan ampang analisis angin ahmar anthraquinone anti oksidan anti penuaan anti-bakteria anti-radang anti-virus anugerah forever apa aprikot aroma spa collection artritis asid amino asid salisilik asli aspirin avacado avocado bahan kimi rendah banyak barah barah payu dara barang barli barly batu batu karang bebas bee honey bee pollen beli online beli pos bengkel berlemak berminyak/jerawat berpaten berry bibir bizznest black boroi botol aloevera buah pinggang buasir bukit jalil buncit burn fat cabaran cara cave celup cerita cheras collection comel cyberjaya daftar ahli dan antitumor darah rendah dari rumah day2 debunga demam demam kuning demo aloevera dha di rumah di terima diet dilwale dirumah doktor dubur ejen aktif ejen brunei elergik energy water enzim epa epal equin park essential oil faedah fluoride foerever forever fiber forever kids forever therm freedom full full time gandum ganjaran hebat gelap gemuk gigi gin chia ginko plus global global rally gombak grass gula guna hadiah halal produk aloe vera hand and face soap haram harta hati head hepatitis herbal hijrah how hubungi ibu ibu bersalin ibu mengandung immune impian income infak isnes jana jaya jimat. jom journal jual jus delima jus manggis kacak kaedah kajol kalori kami perlukan kanak-kanak kandungan karada kardiovaskular katarak kawal kawalan kebaikan kebengkakan dan keradangan urat darah kecergasan kecing manis kedut kedutan kekenyalan kelana jaya kelang kelembapan kulit kemurungan kepong keputihan keram kering kerja kesan kesuburan khasiat cuka klia kolagen larut komisyen kongsi kopi kota baru kronik ku kuala kudat kuku kulit berminyak kulit kering dan berminyak kulit lembut kulit mulus kurangkan berat kursus kecantikan kusam lada langkah lanjut usia lavender lawan penyakit leher lemak tepu lemak.aloevera lembut lemon.papermint letih leukemia liang roma lidah bauaya lignin lipis local lumayan lumut madu asli maggis makan malam percuma maketing malam manjung masa masaalah masalah berat badan masalah bintik hitam massage relaxing mata melancong melembap dan mengurangkan tisu parut melembut melembutkan melindungi membantu members memperbaharui memulihkan mencantikkan mencari mencegah menentang mengamit mengandung mengantuk mengenal menguatkan badan menjaga menopaos merah merangsang meransang organ tubuh mesin minyak minyak pati miyak jojoba mlm.bisness modal najis nak negara nutien nutrien nutrisi nutrition nyanyuk obesiti oder online offline omega 9 omron order online forever otot pakar perubatan parkinson part time part-time partner parut payudara pedih ulu hati pegurusan berat badan pelaburan menguntungkan pelancongan pelangsing pelembab NaPCA pelembapan kulit pemakanan pemasaran pembersihan pembersihan mendalam penanam penapis penat pencapaian mewah pengawet pengedar Penang pengedar aloevera penggalak penuaan penyakit asma yang teruk penyelesaian percutian perhatian perhiasan perlis perlu perubatan perubatan aloe vera perubatan terbaik perunding kesihatan petaling pigmen pollen port dickson powder and activator facelift produk Forever singapura proses prostat prostate protein protien psoriasis puchong pulau pinang pulih putih putrajaya racun rakan rambut ramping rasullullah rawatan kecantikan rawatan wajah regangan kulit relaxing resdung aloe heat lotion resepi detox rezeki risiko rm90 runcit sabah sabah sarawak sabun sabun susu beras sahih bukari sains sainstis sakit belakang sakit jantung salam saluran darah saponin saraf sarawak sea seberang prai sebulan segar seimbang sejarah sel darah selamat semanis senak perut senaman untuk cantik sengal senggugut seoul sepang serangan jantung serum sesemut set setiu setiwan sexy sg besi shah sijil halal sinar matahari skin care spike stamina stokis stomach stretch mark subang suci sulpelemen kucing sulpelemen kucing. spike sumber sunah sunblock SPF35 sunblok sunsreeen protector syarikat tanda-tanda tekanan teknologi tinggi tenaga batin tenaga batin lelaki tenang teori terapi terbesar terbukti terengganu terhangat termeloh tidur tinggi tips to toksid trengganu tumbuhan tumor ubat urat urat saraf urut usia viagra video vip visceral vitalize vitamin A vitolize men wajib wang besar wanita weight wheat wheat grass white zaharudin zaitun

Translate

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

19 Oktober 2013

Kakchah dan pengalaman mempunyai ketumbuhan

Gambar tengahari 19 Oktober 2013
Baru saja balik kerja.  panas tengahari pula tu. Penat?  Biasalah kalau dah buat kerja tu, adalah lelahnya bukan? Namun, bagi kcah alah bisa, tegal biasa.  mungkinlah juga sebab Kakchah mengamalkan makanan tambahan.  Ya, tidak syak lagi!


Beginilah wajah kakchah.  Ramai yang kata kakchah masih kelihatan muda.  Hati senang. ya, semua orang ingin nampak muda dan cantik macam sewaktu remaja dulu. Namun, bagi kakchah, kecantikan akan datang dengan sendirinya jika kita sihat.  Hati mau baik, perangai mau cantik.  Tubuh mesti dijaga.
Kesihatan adalah aset yang tidak ternilai.  Sementara kita sihat dan ada rezki, usahlah berkira untuk membeli produk kesihatan.  Kakchah pun dulu-dulu tak nampak kesihatan itu penting. Kakchah lebih pentingkan kecantikan.  baju mau cantik, kulit mau halus, bedak mesti yang mahal. Kakchah ambil suplement kecantikan seperti imedeen, vivida dan seumpamanya.  banyak wang habis ke arah nak cantik-cantik.  Namun, ramai kawan-kawan lihat kakchah dan memberi pandangan yang kakchah kelihatan pucat dan tak bermaya.  Malahan ada yang cakap kakchah ada masalah keluarga kerana lihat wajah kakchah sentiasa keruh.  Kakchah agak terkilan kerana sesungguhnya kakchah rasa biasa-biasa sahaja.  memanglah masa tu kakchah ada sakit badan sana sini.
Suatu hari, kakchah dapat tau kakchah ada ketumbuhan.  Huhuhu macam nak nangis, takmau percaya! Kakchah cuba berubat cara kampung. habislah duit beribu-ribu.  tapi ketumbuhan makin membesar.  Kakchah tiada pilihan lain.  doktor desak suruh buang kerana bimbang ketumbuhan biasa (sys) itu bertukar jadi aktif. Kakchah jadi bimbang.  
Nak kena bedah!
Kakchah pun kaji sendiri... mengapa kakchah dapat ketumbuhan ini.  doktor ada juga memberikan pandangan semasa kakchah bertanya... 
antara kata doktor, perubahan hormon boleh menyebabkan sel-sel kanser aktif dalam tubuh. daripada mana puncanya?  puncanya dari sekeliling kita... udara tercemar, air tercemar, makanan beracun (sayur pun beracun sebab sudah dibaja dan semburan racun serangga)  akhirnya, kakchah sedar, kakchah mesti ambil makanan kesihatan.  tetapi,  sudah terlambat juga untuk mengecutkan ketumbuhan kakchah.  

Makanan kesihatan membantu untuk menyingkirkan toksin tubuh. Masa tu duit keluar banyakpun dah tak berkira dah. Kakchah mula terasa, jika tubuh ada masalah penyakit... hidup seumpama hilang nikmatnya.  Sejak dari itu, kakchah mengunakan macam-macam makanan kesihatan.  memang kakchah lebih sihat sejak dari mula mengambil makanan kesihatan itu. kakchah tidak lagi kisah akan kecantikan kerana kesihatan lebih bermakna.  


Akhirnya, kakchah dibedah untuk buang ketumbuhan dalam badan tu.  Semasa di hospital, kakchah ambil makanan tambahan.  pada awalnya, doktor jangka kakchah kena tahan di wad selama dua minggu.  tetapi, hanya seminggu kakchah dah dibenarkan pulang. Itulah bagusnya apabila kita ambil makanan kesihatan, tubuh kita jadi sihat.
OK, NI WAJAH KAKCHAH TANPA SOLEKAN.  HANYA SAPU KRIM SIANG
DAN SAPU SEDIKIT GINCU PAGI TADI (TAK TAMBAH SOLEKAN ATAU KRIMPUN)
Aloevera Foreverliving merupakan produk kesihatan super lengkap untuk tubuh anda.
ia telah banyak membantu insan-insan yang memerlukannya.  
banyak sungguh testimoni produk ini.
Wajah nampak lebih cerah bercahaya apabila kita sihat.
inilah sebab yang menjadikan kita kelihatan cantik sentiasa.
Dan terkini, kakchah berkenalan dengan produk-produk foreverliving.  banyak produk-produk foreverliving yang hebat.  antaranya Clean 9 untuk program penurunan berat badan.  segala jenis masalah penyakit ada prduk yang sesuai di FLP.
Kakchah menyimpulkan inilah produk yang paling jimat dan berbaloi.  Malahan ia sangat berkesan.  Untunglah siapa yang jadi pengguna FLP terutamanya jus aloevera 100% asli.  khasiatnya besar amat.
ia kaya pelbagai jenis vitamin yang diperlukan tubuh.  ia juga kaya serat.  Bayangkan, jika kita sibuk tak sempat ambil makanan seimbang, ia memang dapat membantu kita mendapatkan nutrien yang diperlukan tubuh.  semuanya ada dalam satu botol comel berwarna kuning itu.  botol itu pula kakchah boleh buat bekas air kosong jika jus dah habis.  memang senang bawa botol ini.  maklumlah jika kita ada banyak barang nak bawa, kita boleh bawa botol ini dengan satu jari paling kecil.  botol plastiknya memang dari plastik berkualiti tinggi bagi sesiapa  yang mementingkan kesihatan dan ingin cergas bertenaga sentiasa, boleh telefon atau wasap KAKCHAH 0126448260.  

kakchah sedia membantu anda untuk sihat.  kita sembang tentang kesihatan.   kakchah ok je sekadar nak kongsi pengalaman. 


Ingat! KESIHATAN ADALAH NIKMAT TERHEBAT.  TANPANYA TIADA MAKNA LAGI SEJUTA IMPIAN!

Pengedar kami di seluruh malaysia

PENGEDAR UTARA DAN ZON TENGAH


PENGEDAR ZON TIMUR,SELATAN DAN SARAWAK

KAKCHAH memerlukan pengedar di seluruh zon Malaysia barat dan timur, untuk tersenarai laman pengedar kakchah sila whatsapp/call, kakchah akan bimbing anda dan tips dan trick menjadi Forever Business Owner

0 ulasan:

Google+ Followers