ALOE VERA FOREVER LIVING PRODUCT.PELANGSINGAN,MAKANAN,KESIHATAN,KECANTIKAN.TIPS,PERNIAGAAN,SELANGOR,PERAK,MELAKA,SEREMBAN,pengedar,jana,bisness,kerja,kosong,part,time,hangat,berjaya,dunia,160negara,KHASIAT,KEBAIKAN,LIDAHBUAYA,ONLINE,DETOX,JOM,PARTTIME,FULL,HANGAT,JANA,GLOBAL,WORLDWIDE,FREE,SPA,detox,shaklee

FOREVER GLOBAL BIZZ

USAHAWAN ALOEVERA FOREVER LIVING PRODUK, DAFTAR DAN BELI ONLINE, PENGEDAR MALAYSIA SABAH DAN SARAWAK wasap.my/0192830717 atau wasap.my/0126448260

19 Oktober 2013

Kakchah dan pengalaman mempunyai ketumbuhan

Gambar tengahari 19 Oktober 2013
Baru saja balik kerja.  panas tengahari pula tu. Penat?  Biasalah kalau dah buat kerja tu, adalah lelahnya bukan? Namun, bagi kcah alah bisa, tegal biasa.  mungkinlah juga sebab Kakchah mengamalkan makanan tambahan.  Ya, tidak syak lagi!


Beginilah wajah kakchah.  Ramai yang kata kakchah masih kelihatan muda.  Hati senang. ya, semua orang ingin nampak muda dan cantik macam sewaktu remaja dulu. Namun, bagi kakchah, kecantikan akan datang dengan sendirinya jika kita sihat.  Hati mau baik, perangai mau cantik.  Tubuh mesti dijaga.
Kesihatan adalah aset yang tidak ternilai.  Sementara kita sihat dan ada rezki, usahlah berkira untuk membeli produk kesihatan.  Kakchah pun dulu-dulu tak nampak kesihatan itu penting. Kakchah lebih pentingkan kecantikan.  baju mau cantik, kulit mau halus, bedak mesti yang mahal. Kakchah ambil suplement kecantikan seperti imedeen, vivida dan seumpamanya.  banyak wang habis ke arah nak cantik-cantik.  Namun, ramai kawan-kawan lihat kakchah dan memberi pandangan yang kakchah kelihatan pucat dan tak bermaya.  Malahan ada yang cakap kakchah ada masalah keluarga kerana lihat wajah kakchah sentiasa keruh.  Kakchah agak terkilan kerana sesungguhnya kakchah rasa biasa-biasa sahaja.  memanglah masa tu kakchah ada sakit badan sana sini.
Suatu hari, kakchah dapat tau kakchah ada ketumbuhan.  Huhuhu macam nak nangis, takmau percaya! Kakchah cuba berubat cara kampung. habislah duit beribu-ribu.  tapi ketumbuhan makin membesar.  Kakchah tiada pilihan lain.  doktor desak suruh buang kerana bimbang ketumbuhan biasa (sys) itu bertukar jadi aktif. Kakchah jadi bimbang.  
Nak kena bedah!
Kakchah pun kaji sendiri... mengapa kakchah dapat ketumbuhan ini.  doktor ada juga memberikan pandangan semasa kakchah bertanya... 
antara kata doktor, perubahan hormon boleh menyebabkan sel-sel kanser aktif dalam tubuh. daripada mana puncanya?  puncanya dari sekeliling kita... udara tercemar, air tercemar, makanan beracun (sayur pun beracun sebab sudah dibaja dan semburan racun serangga)  akhirnya, kakchah sedar, kakchah mesti ambil makanan kesihatan.  tetapi,  sudah terlambat juga untuk mengecutkan ketumbuhan kakchah.  

Makanan kesihatan membantu untuk menyingkirkan toksin tubuh. Masa tu duit keluar banyakpun dah tak berkira dah. Kakchah mula terasa, jika tubuh ada masalah penyakit... hidup seumpama hilang nikmatnya.  Sejak dari itu, kakchah mengunakan macam-macam makanan kesihatan.  memang kakchah lebih sihat sejak dari mula mengambil makanan kesihatan itu. kakchah tidak lagi kisah akan kecantikan kerana kesihatan lebih bermakna.  


Akhirnya, kakchah dibedah untuk buang ketumbuhan dalam badan tu.  Semasa di hospital, kakchah ambil makanan tambahan.  pada awalnya, doktor jangka kakchah kena tahan di wad selama dua minggu.  tetapi, hanya seminggu kakchah dah dibenarkan pulang. Itulah bagusnya apabila kita ambil makanan kesihatan, tubuh kita jadi sihat.
OK, NI WAJAH KAKCHAH TANPA SOLEKAN.  HANYA SAPU KRIM SIANG
DAN SAPU SEDIKIT GINCU PAGI TADI (TAK TAMBAH SOLEKAN ATAU KRIMPUN)
Aloevera Foreverliving merupakan produk kesihatan super lengkap untuk tubuh anda.
ia telah banyak membantu insan-insan yang memerlukannya.  
banyak sungguh testimoni produk ini.
Wajah nampak lebih cerah bercahaya apabila kita sihat.
inilah sebab yang menjadikan kita kelihatan cantik sentiasa.
Dan terkini, kakchah berkenalan dengan produk-produk foreverliving.  banyak produk-produk foreverliving yang hebat.  antaranya Clean 9 untuk program penurunan berat badan.  segala jenis masalah penyakit ada prduk yang sesuai di FLP.
Kakchah menyimpulkan inilah produk yang paling jimat dan berbaloi.  Malahan ia sangat berkesan.  Untunglah siapa yang jadi pengguna FLP terutamanya jus aloevera 100% asli.  khasiatnya besar amat.
ia kaya pelbagai jenis vitamin yang diperlukan tubuh.  ia juga kaya serat.  Bayangkan, jika kita sibuk tak sempat ambil makanan seimbang, ia memang dapat membantu kita mendapatkan nutrien yang diperlukan tubuh.  semuanya ada dalam satu botol comel berwarna kuning itu.  botol itu pula kakchah boleh buat bekas air kosong jika jus dah habis.  memang senang bawa botol ini.  maklumlah jika kita ada banyak barang nak bawa, kita boleh bawa botol ini dengan satu jari paling kecil.  botol plastiknya memang dari plastik berkualiti tinggi bagi sesiapa  yang mementingkan kesihatan dan ingin cergas bertenaga sentiasa, boleh telefon atau wasap KAKCHAH 0126448260.  

kakchah sedia membantu anda untuk sihat.  kita sembang tentang kesihatan.   kakchah ok je sekadar nak kongsi pengalaman. 


Ingat! KESIHATAN ADALAH NIKMAT TERHEBAT.  TANPANYA TIADA MAKNA LAGI SEJUTA IMPIAN!

Pengedar kami di seluruh malaysia

PENGEDAR UTARA DAN ZON TENGAH


PENGEDAR ZON TIMUR,SELATAN DAN SARAWAK

KAKCHAH memerlukan pengedar di seluruh zon Malaysia barat dan timur, untuk tersenarai laman pengedar kakchah sila whatsapp/call, kakchah akan bimbing anda dan tips dan trick menjadi Forever Business Owner
Share:

0 ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Badge

kakchahjelita. Dikuasakan oleh Blogger.

Google+ Followers

Translate

Arkib Blog

Pengikut