BERBALOIKAH RAWATAN GALVANIC?

Setiap kali menggunakan rawatan ini, sepasang gel ini mesti digunakan.  dimulakan dengan gel bertiub putih.  
Apakah kandungan gel ageLOC ini?
Gel dalam tiub putih mengandungi ekstrak bunga carnation.  fungsinya memberi kelegaan pada kulit.
ektrak rumpai laut - memberi kelembapan dan kedinginan pada kulit.  sebab itulah kulit dapat bertahan terutama kulit matang dan kering dapat dilindungi dari kesan sengatan haba.  Manakala ekstrak Vanilla juga memberi kesan penyejukan dan kelembapan berpanjangan pada kulit.  

Gel dalam tiub biru mengandungi ektrak ageLOC blend yang telah dipatenkan.  Ia mensasarkan untuk menghapuskan agen penuaan jauh ke dalam kulit.  Arginine dalam gel ini dapat memudahkan pemulihan daripada tekanan.  manakala bahan magnesium di dalam gel ini membantu mencergaskan sel-sel kulit wajah.  


dan, anda janganlah bimbang dengan tahap kesucian gel-gel ini.  ia disahkan halal oleh sebuah badan antarabangsa.  

Cara menggunakan gel ini.
Cuci wajah.
Buat rawatan menggunakan mesin galvanic spa ageLOC.  Caranya boleh tengok Youtube.  

Berapa kali rawatan akan menampakkan kesan?
Biasanya, dalam 8 kali rawatan, wajah anda akan menampakkan kesan yang baik.  Jika anda membuat rawatan dua kali seminggu, bermakna kesan akan mula dilihat dalam masa 4 minggu.

Adakah rawatan ini menelan belanja yang besar?
Jika dikira secara total, biasanya rawatan wajah di spa menelan belanja berpuluh ringgit.  itu rawatan biasa sepeti rawatan kalogen atau vitamin c.  Rawatan Galvanic adalah yang menggunakan mesin bagi membentuk wajah, membuang kekotoran dalam kulit dan mencergaskan dan menyegarkan kulit wajah. Sekali rawatan galvanic memakan belanja sekurang-kurangnya RM100.  Jika mahu cepat kesannya, buatlah seminggu dua kali atau sekurang-kurangnya sekali seminggu.  Saya sanggup membeli mesin ini walaupun mencecah ribuan ringgit.  hanya beli sekali, gunalah berterusan.  Anggaplah ini satu pelaburan jangka panjang.  Dan ini juga boleh dijadikan punca pendapatan. 

dengan mesin ini, anda boleh menjadi  pakar kulit  wajah.  Ini adalah kerana cara nak guna mesin ini amat mudah.  sekali diajar pun  sudah boleh melakukan rawatan ke wajah sendiri 

Punca Pendapatan?
Ya, punca pendapatan.  Berbaloi dengan modal yang anda keluarkan?  Contohnya, caj setiap kali kawan-kawan anda mahu membuat rawatan wajah Galvanic spa adalah RM80.  Kalau nak diskaunpun, bolehla untuk kawan-kawan sahaja.  Bayangkan satu wajah RM80.  8X80 = RM640.  Modal beli gel Ageloc? tak sampaipun separuh dari untung! berapa untungnya anda.

Mengapa nak buat rawatan di rumah sendiri?  
Rawatan galvanic di salun mengambil masa 1jam 30 minit.  Sebaliknya teknologi Nuskin telah memendekkan masa rawatan.  hanya 15- 20 minit masa yang digunakan.  Saya tahu anda sibuk.  bukan semua orang mempunyai masa untuk ke spa.  degan menggunakan galvanic spa Nuskin, masa, wang dan tenaga dapat dibuat sendiri di rumah.  
                                                                                                          
Jadi, tidakkah anda berminat hendak melakukan rawatan galvanic di rumah sendiri?
Jika berminat, jangan malu-malu hubungilah saya 0126448260


Share:

Tiada ulasan:

Facebook Badge

Popular Posts

Contact Us

Nama

E-mel *

Mesej *

Translate

kakchahjelita. Dikuasakan oleh Blogger.

Arkib Blog