ALOE VERA FOREVER LIVING PRODUCT.PELANGSINGAN,MAKANAN,KESIHATAN,KECANTIKAN.TIPS,PERNIAGAAN,SELANGOR,PERAK,MELAKA,SEREMBAN,pengedar,jana,bisness,kerja,kosong,part,time,hangat,berjaya,dunia,160negara,KHASIAT,KEBAIKAN,LIDAHBUAYA,ONLINE,DETOX,JOM,PARTTIME,FULL,HANGAT,JANA,GLOBAL,WORLDWIDE,FREE,SPA,detox,shaklee

FOREVER GLOBAL BIZZ

USAHAWAN ALOEVERA FOREVER LIVING PRODUK, DAFTAR DAN BELI ONLINE, PENGEDAR MALAYSIA SABAH DAN SARAWAK wasap.my/0192830717 atau wasap.my/0126448260

5 November 2013

Silky Gold foundation

walaupun kecil cuma, ia boleh tahan lama.  patutlah ada kawan kakchah tu suka betul dengan fondation ni.
warna foundation ini sesuai untuk semua jenis kulit.
Rupa-rupanya foundation dalam bekas kecil ini sangat istimewa. Walaupun ia sangat kecil, tetapi ia bolehlah diibaratkan kecil-kecil cili padi! Sungguhpun kecil, memilikinya adalah sangat berbaloi.
kakchah tak suka pakai fondation atau asas bedak.  kalau ke tempat kerja, sekarang ini kakchah cuma guna krim tabir suria.  Itu yang penting untuk menjaga kulit kita daripada ancaman bahang mentari yang merosakkan kulit.
Ada sekali sekala kakchah terajin sedikit gunalah silky gold fondation DNARS.  Wahh, nampak macam wajah memang semulajadi dan gebu amat.  kulit bagaikan hampir 100% perfect!
Ok tak nampak cantik?  okla... kakchah tak bersolek.  cuma pakai magic gold fondation.  Ia memang berbeza berbanding dengan fondation lain.  oles sedikit dan ratakan nipis-nipis, ia dah mencukupi.  Memang berbaloilah!


Ini kakchah guna nipis-nipis sahaja.  Kalau nak ppergi ke majlis istimewa sedikit, bolehlah digunakan lebih tebal agar efek gebu itu lebih terserlah.  
Share:

0 ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Badge

kakchahjelita. Dikuasakan oleh Blogger.

Google+ Followers

Translate

Arkib Blog

Pengikut