Nu SKIN R2 Ageloc

Nu-Skin R2 ageloc untuk penyakit Parkinson, Alzheimer, kencing manis, kanser dan lain-lain penyakit analisis:

1, penyakit Parkinson adalah penyakit neurodegenerative kronik, substantia nigra pada pesakit dengan mitokondria kompleks Ⅰ kecacatan enzim menyebabkan peningkatan pengeluaran radikal bebas, sintesis ATP berkurangan. Pengurangan tenaga akan menyebabkan ketidakseimbangan ion intrasel, excitotoxicity diselesaikan kerosakan sel, mengakibatkan kematian neuron. Pada awal PD jika mereka boleh meningkatkan fungsi mitokondria dan mencegah kematian sel diprogram semakin hebat, akan membantu untuk melindungi neuron yang tinggal untuk mencegah perkembangan penyakit.

2, penyakit Alzheimer (AD) demensia nyanyuk sebagai jenis penting dalam sistem saraf pusat, penyakit degeneratif progresif. Berdasarkan metabolisme tenaga mitokondria dan kalsium homeostasis gangguan dan ROS berasaskan excitotoxicity neuron. Pengoksigenan tisu otak dan kerosakan metabolisme tenaga, dimanifestasikan sebagai penggunaan glukosa otak menurun, serebrospina tahap lactate cecair meningkat, manakala asid succinic, asid fumaric, kandungan glutamin menurun, yang menunjukkan bahawa pesakit dengan AD otak mitokondria kerosakan metabolisme oksidatif.3, DNA mutasi mitokondria dalam monogenic diabetes adalah jenis patogen, yang dipunyai oleh sel β penyakit genetik kekurangan, mitokondria diabetes mtDNA gen 3243 mata guanine bukannya adenina, tidak boleh menghasilkan cukup ATP, supaya sel β rembesan insulin ditindas, sel β teruk boleh mati, terdapat juga gangguan rangka OXPHOS, menurun pengambilan glukosa periferal, peningkatan glycolytic otot, sekali gus menggalakkan peredaran asid laktik, gluconeogenesis hati hiperaktif, menyebabkan hiperglisemia.

4, kejadian pembangunan kanser adalah satu proses yang kompleks, dan pengaktifan onkogen, tumor inactivation gen penindas, apoptosis tidak normal dan DNA disfungsi pembaikan yang berkait rapat. Keabnormalan Mitokondria dalam membran sel tumor memainkan peranan yang penting dalam pembangunan. Mengurangkan pemfosforilan oksidatif mitokondria boleh berlaku dalam menggalakkan tisu oksidatif sel-sel berubah atau percambahan sel tumor, di samping pengurangan yang ketara dalam enzim kompleks dan pesat pertumbuhan pernafasan dan invasiveness sel-sel tumor kenaikan adalah berkait rapat, fungsi bio-pengoksidaan perubahan mitokondria adalah sel-sel berubah salah satu mekanisme kekarsinogenan.

Menurut kajian teori dan klinikal kesan Nu-Skin R2, mulakan pemulihan fungsi mitokondria manusia, jadi kesan ke atas ciri-ciri penyakit klinikal untuk ada mesti yakin dengan keberkesanan proses di mana kami beroperasi dan pengalaman, kami juga mengesahkan kesan klinikal penyakit-penyakit ini, Saya percaya akan menjadi saksi lebih klinikal kepada orang lain.
Share:

Tiada ulasan:

Facebook Badge

Popular Posts

Contact Us

Nama

E-mel *

Mesej *

Translate

kakchahjelita. Dikuasakan oleh Blogger.

Arkib Blog