ALOE VERA FOREVER LIVING PRODUCT.PELANGSINGAN,MAKANAN,KESIHATAN,KECANTIKAN.TIPS,PERNIAGAAN,SELANGOR,PERAK,MELAKA,SEREMBAN,pengedar,jana,bisness,kerja,kosong,part,time,hangat,berjaya,dunia,160negara,KHASIAT,KEBAIKAN,LIDAHBUAYA,ONLINE,DETOX,JOM,PARTTIME,FULL,HANGAT,JANA,GLOBAL,WORLDWIDE,FREE,SPA,detox,shaklee

FOREVER GLOBAL BIZZ

USAHAWAN ALOEVERA FOREVER LIVING PRODUK, DAFTAR DAN BELI ONLINE, PENGEDAR MALAYSIA SABAH DAN SARAWAK wasap.my/0192830717 atau wasap.my/0126448260

7 April 2014

Minuman tenaga FAB (Forever Active Boost)


Komponen utama dalam minuman ini ialah Herba Guarana. Minuman ini adalah sebagai makanan tambahan semula jadi yang mempunyai ekstrak guarana dan juga merupakan herba tenaga yang sering digunakan sebagai pengganti untuk kopi. Guarana adalah satu tambahan diet yang tidak seperti kopi kerana ia memberikan anda kesegaran dan memastikan anda kekal berjaga-jaga sepanjang hari. Apabila anda tertekan dan mempunyai beban kerja yang besar anda boleh mengambil minuman ini dan melihat perbezaanya. Minuman ini disyorkan juga untuk penurunan berat badan, kehilangan stamina, masalah gastrousus dan memberi daya tumpuan.

Ia juga merupakan antioksidan yang sangat kuat dan mengandungi vitamin B3 yang baik untuk kolesterol dan mengembalikan semula tenaga. Ia juga membantu dalam pencernaan untuk karbohidrat dan protein.

Kandungan gula dalam minuman ini berasal dari FILITOL atau Filip yang merupakan gula yang diekstrak daripada sayur-sayuran.
Share:

0 ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Badge

kakchahjelita. Dikuasakan oleh Blogger.

Google+ Followers

Translate

Arkib Blog

Pengikut