Program pengurusan berat badan dan Detox FOREVER Living

Memperkenalkan Forever Lite Ultra dengan tambahan Aminotein. Kini dengan sedikit karbohidrat dan kandungan protein yang lebih tinggi, Forever Lite Ultra dengan Aminotein masih mengandungi 100% daripada Pengambilan Harian yang Disyorkan (RDI) untuk vitamin dan mineral dan boleh didapati dengan perisa Vanila baru lazat dan perisa coklat.
Forever Lite Ultra dengan Aminotein mempunyai manfaat yang lengkap dan kelebihan daripada protin soya. Dengan kemunculan teknologi sains baru dan ia mendedahkan bahawa dengan protein soya kita boleh mendapat manfaat dan beberapa kelebihan yang unik dengan menggunakan produk soya.

  1. Untuk gaya hidup anda dengan rendah karbohidrat
  2. Sememangnya berperisa tanpa perisa tiruan
  3. Sesuai untuk pengurusan berat badan
  4. Menyokong otot yang sihat, jantung dan hati
  5. Menggalakkan tenaga & stamina yang berkekalan
  6. Agent penghadaman & penyerapan asid amino
  7. Dua shake menyediakan 100% RDI banyak vitamin dan mineral.

Penggunaan yang Disyorkan


  1. Untuk mengurangkan berat badan - menggantikan 2 waktu makan dengan 2 hidangan 
  2. Untuk mendapatkan berat badan - menambah 2 hidangan untuk makan
  3. Untuk mengekalkan berat badan - menggantikan 1 makan dengan 1 hidangan

Perbezaan kajian penyelidikan klinikal telah menunjukkan bahawa mengambil 25g protein soya sehari, adalah sebagai sebahagian daripada diet untuk lemak tepu dan kolesterol dan ini dapat mengurangkan risiko penyakit jantung.

Dengan 2 shake yang dibuat menggunakan Forever Lite Ultra dengan Aminotein memberikan 34 gram protein soya dan protein soya sangat sesuai untuk mengekalkan prestasi senaman kerana ia sangat kaya dengan protein, dan ia sangat berkesan untuk membina otot.

Forever Lite Ultra dengan Aminotein juga merupakan sebahagian daripada program pengurusan berat badan daripada FOREVR. Ianya menyediakan anda nutrisi yang anda perlukan semasa anda berada dalam program pengurusan berat badan yang berkesan dan berterusan daripada kami !

Hasilnya

FOREVER CLEAN 9 PROGRAM

Norbanon binti Abdul Bakar 
Berat badan saya menurun daripada 78kg kepada 66kg, saya berasa bertenaga dan sihat sepanjang program yang ditawarkan oleh Forever Living. Berat badan saya melebihi 60kg pada 6 tahun yang lalu iaitu selepas saya melahirkan anak keempat. Ia menghampiri 80kg pada awal tahun , mungkin disebabkan oleh beberapa faktor - kadar  metabolisme yang perlahan dan disebabkan oleh penuaan semula jadi, pengambilan kalori yang berlebihan dan mengambil produk menguruskan badan (bukan dari FOREVER) yang menyebabkan peningkatan berat badan. Saya tidak bersedia untuk mencuba mana-mana produk pengurusan berat badan yang lain kerana saya takut sejarah akan berulang. Bagaimanapun, atas sebab-sebab kesihatan, saya mengambil dua produk pemakanan dari Forever Living. 

Selepas mengambil Aloe Vera Gel dan Forever Articsea, saya dapati bahawa saya makan nasi kurang, mungkin kerana usus saya lebih bersih daripada sebelum ini, dan keperluan pemakanan saya telah lebih baik. Ini memberikan saya sedikit harapan. Saya juga mengambil program pengurusan berat badan dan detox FOREVER Living. Akhirnya, saya telah diberikan hadiah yang tidak dapat dilupakan dalam bentuk badan dan juga mengurangkan saiz pakaian 44-40.

PRODUK PROGRAM PENGURUSAN BERAT BADAN 
FOREVER CLEAN 9 

Hubungi kak Chah untuk program ini atau 
whatsapp no wasap.my/60126448260 
AbangMan wasap.my/60192830717 
untuk keterangan lebih lanjut.
Share:

Tiada ulasan:

Facebook Badge

Popular Posts

Contact Us

Nama

E-mel *

Mesej *

Translate

kakchahjelita. Dikuasakan oleh Blogger.

Arkib Blog