ALOE VERA FOREVER LIVING PRODUCT.PELANGSINGAN,MAKANAN,KESIHATAN,KECANTIKAN.TIPS,PERNIAGAAN,SELANGOR,PERAK,MELAKA,SEREMBAN,pengedar,jana,bisness,kerja,kosong,part,time,hangat,berjaya,dunia,160negara,KHASIAT,KEBAIKAN,LIDAHBUAYA,ONLINE,DETOX,JOM,PARTTIME,FULL,HANGAT,JANA,GLOBAL,WORLDWIDE,FREE,SPA,detox,shaklee

FOREVER GLOBAL BIZZ

USAHAWAN ALOEVERA FOREVER LIVING PRODUK, DAFTAR DAN BELI ONLINE, PENGEDAR MALAYSIA SABAH DAN SARAWAK wasap.my/0192830717 atau wasap.my/0126448260

24 April 2014

Testimoni geniebra

Ia adalah sangat ringan dan sangat cepat proses pengeringan-kain linen. mahu mencuci terlalu mudah. Bagi sesiapa yang malas untuk mencuci tangannya, meletakkan hanya ke dalam mesin basuh. Walaupun dibasuh di dalam mesin basuh, kain yang utuh dan tidak meleweh..  
nak tahu apa lagi kelebihan ini... Jommm
Sungguh mudah menjaga geniebra ini.  ia sungguh tahan lasak.  ia boleh sahaja dicuci dengan mesin basuh tanpa kebimbangan.
Saya pernah cuba menukarkan bra biasa malahan yang mahal sekalipun, tetap kalah dengan Geniebra.  geniebra no 1!

bagi ibu2 yang melahirkan dan menyusukan anak, geniebra adalah pilihan yang bijak. Lebih mudah menyelak untk memberi susu kepada bayi.  Ia tidak ketat atau menyakitkan.
Percayalah... ia lebih selesa berbanding bra lain yang mahal.  Ya, belilah bra semahal manapun, jika anda tidak selesa, memang susah.  Bagi saya, sangguplah membayar harga yang mahal untuk sesuatu yang selesa.  Namun, dengan Geniebra, anda tidak perlu membayar mahal.  ya, harganya tidaklah semahal manapun.  

Bagaimana nak pakai?
sarungkan seperti memakai baju T.  betulkan untuk mendapatkan keselesaan maksimum.

Berapakah harga satu set?
Satu set hanya RM65 
Kini hanya RM60 set 3 dalam 1 (siap pos)
Ambil 2 set (rm115) sahaja.  
Oh, nak lebih murah? ambillah 3 set hanya RM180 RM170

Sila hubungi kakchah 
kakchah setiasa memberi tawaran-tawaran hebat.
kol/wasap0126448260 jelah...


Share:

0 ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Badge

kakchahjelita. Dikuasakan oleh Blogger.

Google+ Followers

Translate

Arkib Blog

Pengikut