ALOE VERA FOREVER LIVING PRODUCT.PELANGSINGAN,MAKANAN,KESIHATAN,KECANTIKAN.TIPS,PERNIAGAAN,SELANGOR,PERAK,MELAKA,SEREMBAN,pengedar,jana,bisness,kerja,kosong,part,time,hangat,berjaya,dunia,160negara,KHASIAT,KEBAIKAN,LIDAHBUAYA,ONLINE,DETOX,JOM,PARTTIME,FULL,HANGAT,JANA,GLOBAL,WORLDWIDE,FREE,SPA,detox,shaklee

FOREVER GLOBAL BIZZ

USAHAWAN ALOEVERA FOREVER LIVING PRODUK, DAFTAR DAN BELI ONLINE, PENGEDAR MALAYSIA SABAH DAN SARAWAK wasap.my/0192830717 atau wasap.my/0126448260

4 Mei 2014

Rumusan pakej kecantikan kulit Sonya®

Sonya® adalah intipati yang lebih daripada sekadar kecantikan.Rumusan pakej ini dihasilkan daripada bahan-bahan seperti lidah buaya, ekstrak buah-buahan, teh putih dan pelembap yang memberi keunggulan kepada kulit anda. Ia membantu , menjaga serta memberi nafas baru dan juga melembapkan kulit yang mana anda tidak pernah merasainya sebelum ini.

Sonya® Skin Care Collection mengandungi 5 elemen asas bagi pembersihan, pelembab, dan mengekalkan kesihatan kulit secara menyeluruh serta penampilan anda.

Aloe Purifying Cleanser
Aloe Refreshing Toner
Aloe Nourishing Serum
Aloe Balancing Cream
Aloe Deep-Cleansing Exfoliator
Gandingan produk untuk menjadikan kulit anda kelihatan segar dan berseri. Lakukan 5 langkah ini, dan kulit anda akan terawat dengan keberkesanan yang mempersona!


Share:

0 ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Badge

kakchahjelita. Dikuasakan oleh Blogger.

Google+ Followers

Translate

Arkib Blog

Pengikut