MENJADI PENGEDAR/AGENT ALOEVERA TULEN FOREVER LIVING

ALOEVERA MEMANG SANGAT NATURAL DAN BERKHASIAT.  

Siapa yang berani kata TIDAK?
Khasiat dari daun terus ke botol dan kepada anda sebagai pelanggan... pasti ramai yang belum sedar bahawa aloevera ini sangat berkualiti dan terlajak hebat.  Jika diukur dari segi ketulenan, ia menang.  Diukur dari segi harga, ia menang.  Diukur dari segi keberkesanannya, ia menang.  diukur dari segi ganjaran kepada ejen... ia menang.  nah, mana ada satu produk yang syarikatnya sentiasa menang?


Kami adalah ejen kepada pengeluar aloevera no 1 dunia.  kami mensasarkan hala tuju untuk menjadikan lebih ramai rakyat Malaysia sihat dan bertenaga dengan mengambil aloevera dan produk berkualiti terbaik yang lain di syarikat.  semuanya MAMPU MILIK bagi pelanggan. Pelanggan-pelanggan di seluruh negara ini wajib tahu cara terbaik untuk sihat adalah dengan mengamalkan pemakanan sihat.  aloevera adalah makanan yang memberikan khasiat pemakanan yang tinggi.

Pelanggan punya pilihan samada membeli dengan harga pasaran yang memang murah atau membeli dengan diskaun 15%.  Jika mahu jimat 15%, sertailah kami dengan segera.  Dan jika inginkan keuntungan yang lebih, capailah belian SYARAT.  Jika tak faham, boleh hubungi dan bertanya dengan kakchah.

Inilah botol produk 100% aloevera tulen KAMI MENCARI PENGEDAR dapatkan keuntungan besar. Dari  35% hingga 48%.  bonus macam-macam jenis bonus.... semuanya dikira daripada harga retail, bukan bv/pv.

dan kami sedang mencari pengedar yang berminat.  flyer, tunjuk ajar dan info kursus.  kami ada  info
yang banyak mengenai aloevera  
JOM!


Share:

Tiada ulasan:

Facebook Badge

Popular Posts

Contact Us

Nama

E-mel *

Mesej *

Translate

kakchahjelita. Dikuasakan oleh Blogger.

Arkib Blog