PENGEDAR ALOEVERA FOREVER LIVING UTARA DIPERLUKAN


KAMI MEMERLUKAN ANDA DALAM PASUKAN INI

Forever Living Product adalah salah satunya syarikat yang telah bertahan sekian lama dari mula ditubuhkan semenjak tahun 1978 rujuk pengenalan syarikat. Di Malaysia syarikat telah memasuki pasaran sekitar tahun 1980. Syarikat Forever Living teleh beroperasi di lebih daripada 150 buah negara termasuk negara-negara islam. Produk yang telah di keluarkan oleh syarikat telah mendapat permintaan ramai di seluruh negara dan telah melahirkan berjuta orang usahawan di seluruh dunia yang telah pun menikmati tahap kewangan yang selesa samada secara sepenuh masa atau separuh masa.

Produk yang mendapat pengiktirafan dunia perubatan dan pengkaji-pengkaji perubatan alternatif dan herba. Berberapa agensi lain juga mengiktiraf tahap semulajadi produk dengan sijil dan pengakuan.


UNTUNG RUNCIT TINGGI

Apakah yang membuatkan perniagaan ini menjadi yang terbaik antara yang berada di pasaran kini?
Secara kebiasaanya seluruh syarikat menawarkan komisyen dan bonus menerusi pengiraan bv/pv atau apa saja dengan pengumpulan mata untuk menentukan jumlah bonus yang akan di terima.

Di Forever Living kami mengira bonus anda dan kumpulan anda dengan harga jualan runcit yang telah anda perolehi ini memudahkan pengiraan anda dan ianya seperti berada di dalam perniagaan yang biasa kita lihat. Banyak kemudahan dan bonus telah di bayar kepada seluruh pengedar di dunia ini menjadikan peluang perniagaan ini sangat-sangat hebat dan menarik ramai orang menceburi perniagaan ini.

Bagaimana komisyen dan bonus ini di kira/hitung untuk di nikmati oleh pengedar-pengedarnya ?
Kami sedia memberi penerangan secara terbuka dan perseorangan untuk anda lebih memahami tentang perniagaan ini dan juga latihan dan penerangan tetang syrikat dan produk kepada anda.ADA BONUS LAGI
BIMBINGAN DIBERIKAN

MODAL KECIL


SANGAT MUDAH MENJUALNYA 

Syarikat mempunyai berbagai-bagai testimonie dari pelbagai negara di dunia daripada penyembuhan, pengobatan bantuan melegakan dan menghindarkan penyakit yang mungkin telah ataupun sedang berlaku kepada setiap orang. Produk Forever Living juga dapat membantu mana-mana individu yang inginkan mengurangkan berat badan dan melangsingkan badan samada lelaki mahpun wanita. Begitu banyak keterangan dan testimonie daripada pelanggan dan para pengedar kami yang telah berjaya menurunkan berat badan mereka secara semulajadi dan tanpa sebarang ganguan kesihatan kepada mereka.

ADA BANTUAN FLYER

Antara testimonie yang di kumpulakan daripada beberapa pengguna dan pengedar kami di seluruh dunia

TESTIMONI BANYAK SANGAT


SILA HUBUNGI SAYA WHATSAPP/SMS
012 6448260 KAKCHAH
010 4278224 ABANG MAN

AYUH GENG UTARA DI KEDAH PERLIS DAN PULAU PINANG

Share:

Tiada ulasan:

Facebook Badge

Popular Posts

Contact Us

Nama

E-mel *

Mesej *

Translate

kakchahjelita. Dikuasakan oleh Blogger.

Arkib Blog