Herba dan Ginseng terbaik dunia barat dan timur

Gin-Chia adalah gabungan dua herba acnient: Golden Chia dari Barat Ginseng dari Timur. Kedua-dua herba kuat mengandungi Omega-3 asid lemak, antioksidan kuat, protein, dan serat pemakanan - bersama-sama dengan vitamin seperti A, B1, B2, C dan D serta tiamin, kalsium, besi dan banyak lagi .

Forever Living telah menemui satu cara untuk menyokong badan anda semasa tekanan pada hari-hari biasa. Dengan mengambil satu Gin-Ghia tablet tiga kali sehari berpotensi membolehkan anda untuk mencegah keletihan dan meningkatkan sistem imun anda. Walaupun kelesuan petang boleh menjejaskan tidur anda kemudian pada waktu petang.

Chia mengandungi protein, serat dan kalsium, menjadikannya makanan tambahan yang sempurna untuk menyokong keperluan pemakanan anda. Menjadi "makanan super", mereka juga mengandungi Omega-3 dan lain-lain asid lemak yang dikenali untuk menyokong jantung . Chia mempunyai keupayaan untuk menyerap lebih daripada 12 kali beratnya dalam air. Keupayaan untuk memegang air berpotensi untuk memanjangkan penghidratan dan membantu mengekalkan elektrolit, itulah sebabnya Chia dikenali sebagai "makanan berjalan" di kalangan atlet Aztec. Ia adalah satu-satunya makanan pahlawan Aztec memilih untuk dibawa bersama mereka pada perjalanan panjang.
Ginseng, yang digunakan untuk menyokong badan secara keseluruhan, telah ditunjukkan untuk melawan keletihan dan tekanan dengan meningkatkan penggunaan asid lemak sebagai sumber tenaga. Apabila menggabungkan, kedua-dua herba tersebut menawarkan sumber pemakanan yang berkuasa untuk meningkatkan ketahanan dan peningkatan memori dan jika diambil secara tetap, ianya boleh meningkatkan fungsi imun dan menggalakkan kognitif yang lebih baik dan tindak balas fizikal.


Jadi, anda mungkin mahu mengambil Gin-Chia hanya untuk menguatkan kandungan antioksidan ! Tidak kira apa sebab anda , kerana herba dalam Gin-chia mengandungi "barangan yang betul" untuk membantu merangsang dan meningkatkan keupayaan anda untuk kuat , menghadapi cabaran sehari yang mendesak atau dapat menyokong sistem peredaran darah yang sihat . Apapun alasan anda, dengan sokongan yang kuat seperti ini, anda perlu diperingatkan untuk mengambil anda Gin-Chia setiap hari!

DAPATKAN HARGA DISKAUN 15% - 30% 
INGIN MENAMBAH PENDAPATAN DAN MENJADI RAKAN KONGSI KAMI

HUBUNGI KAMI 
KAKCHAH  - 012 644 8260
ABG MAN    - 010 427 8224

FOREVER GINCHIA Harga: RM82 Kuantiti: 100 biji
Share:

Tiada ulasan:

Facebook Badge

Popular Posts

Contact Us

Nama

E-mel *

Mesej *

Translate

kakchahjelita. Dikuasakan oleh Blogger.

Arkib Blog