INDUSTRI TRILLION DOLLAR YANG AKAN BERKEMBANG


Satu pertujuh dari $ 1,5 triliun ekonomi Amerika Syarikat hari ini dikhususkan untuk perniagaan penjagaan kesihatan, begitula Paul Zane Pilzer merujuk kepada sebagai "Industri Sakit." Walau bagaimanapun, menjelang tahun 2010, tambahan US $ 1 triliun ekonomi dikhususkan untuk produk dan perkhidmatan menjaga kesihatan anda yang membuatkan kita merasa lebih baik dan sihat , melambatkan kesan penuaan, mencegah penyakit daripada berkembang terus. Implikasi peralihan kepada kesihatan yang proaktif  semakin meluas dari kesihatan kepada kecantikan kepada makanan kepada perubatan

Tahun 1908, Henry Ford melancarkan kereta Model T industri automobil bernilai trilion dolar. Pada tahun 1981, PC IBM melancarkan industri komputer peribadi bernilai trilion dolar yang berkembang begitu cepat sehingga jualan PC melepasi jualan kereta di seluruh Amerika dalam hanya sepuluh tahun. Industri trilion dolar abad kedua puluh satu telah tiba, dan janji-janji untuk sama merevolusikan kehidupan kita dan menawarkan peluang usahawan dan pelabur untuk mengumpulkan kekayaan yang besar.Petikan daripada website iaitu buku terbitan The Wellness Revolution by Paul Zane Pilzer

Kebanyakkan produk penjagaan kesihatan adalah daripada syarikat Multi Level Marketing manakala perubatan moden berada di farmasi atau kedai-kedai ubat yang biasa kita lihat. Perkembagan industri perubatan dan penjagaan kesihatan dalam peringkat menuju kepada trillion dollar bisness maka dengan itu anda haruslah melangkah kedalam industri ini dengan segera tanpa mengira siapa anda kerana mengikut perangkaan dan unjuran industri dunia kini maka peraliahan perniagaan kini perlu beralih ke dalam industri ini dengan segera sebelum ianya telah berlalu meninggalkan kita.

Adakah anda perasan ketika ini pasaran yang paling luas dan sering di cari oleh pelanggan adalah perniagaan seperti SPA, bekam, perubatan traditional, kecantikan, gymnasium dan sebagainya perniagaan ini semakin cepat berkembang seluruh penduduk dunia mula mencari kebahagian dunia ini untuk cantik, nampak lebih muda dan kurang risiko penyakit. Produk-produk alternatif seperti produk herba dan semulajadi semakin mendapat perhatian dunia.


Menurut pakar ekonomi dunia Paul Zane Pilzer seluruh dunia akan tertumpu kepada industri makanan tambahan dan daripada sinilah lahirnya lebih 10 juta jutawan dalam masa 10 tahun akan datang. Dengan permintaan yang begitu tinggi di pasaran dunia maka anda sepatutnya merebut peluang dalam perniagaan ini yang jauh lebih mudah dan kurang risikonya daripada industri yang sedia ada.

Daripada penulisan buku Paul Zane juga dia mencadangkan mana-mana individu menceburi bdang perniagaan berasaskan"Neworking" yang kebanyakkan peroduk adalah daripada industry makanan tambahan untuk kesihatan tubuh badan. 

Di dalam buku beliau "THE WELNESS REVOLUTION" beliau menulis tentang beberapa perkara mengapa perlu berada di dalam industri ini.

Sama ada anda seorang usahawan, pelabur, atau pengedar, Paul Pilzer akan menunjukkan cara untuk masuk dari bawah industri yang pesat berkembang ini dengan menjelaskan: 

• Skop dan potensi tunas perniagaan ini
• Bagaimana permintaan $ 200 bilion terbukti dan hanya sebahagian kecil daripadanya yang mengetahui
• Bagaimana untuk mengekalkan permintaan terhadap barangan dan perkhidmatan kesihatan anda 
• Bagaimana untuk mengenal pasti pasaran baru, seperti Insurans Kesihatan 
• Bagaimana untuk membuat wang anda dalam pengagihan kesihatan 
• Bagaimana untuk menggunakan aset anda untuk memilih peluang kesihatan yang terbaik 
• Dan banyak lagi 

Dalam Revolusi Wellness anda akan belajar bagaimana beberapa usahawan telah berjaya membangunkan $ 100juta dengan perniagaan kesihatan.
Dalam perniagaan syarikat Forever Living yang telah lama berkembang maju dan mendapat perhatian dunia dengan produk aloe vera yang telah dari berada di pasaran dunia iaitu semenjak tahun 1978, maka tidak hairanla mengapa jualanya mencerah berbillion dolar setiap tahun.

GANJARAN DAN PELUANG DI FOREVER LIVING

Forever Living Product meyediakan berbagai-bagai inisiatif dari segi kewangan, kesihatan dan masa yang kebanyakkan orang di dunia ini berkeinginan untuk mendapatkannya, maka kini tugas kami menemukan anda dengan perniagaan yang sedang kerkembang pesat samaada di dunia tau di Malaysia sendiri.

GANJARAN di terima dalah selaras dan sama di seluruh dunia Forever Living berada dengan ganus, komisyen dan berbagai-nagai ganjaran lagi yang kesemuanya di kira dengan jumlah jualan yang anda dan kumpulan anda lakukan adalah cara pengiraan yang jauh lebih baik bebanding mana-mana syarikat networking yang kini berada di pasaran dunia.

Berdaftar sebagai ahli Forever Living dengan pembelian sebotol 1 liter Aloe Vera Gel berjumlah rm90.00 dan sertamerta anda menikmati 15% diskaun kepada kesemua produk daripada syarikat Forever Living walau dimana anda berada di Malaysia atau luar negara. MUDAH bukan?

Bagaiman untuk memulakan perniagaan ini mulakan dengan menjadi rakan kongsi kami dengan modal sebanyak rm1440 (harga jualan) 1,225 (harga ahli) anda kini layak bergelar usahawan. Maka semua rakan kongsi kami layak mendapat diskaun sebanyak 30% daripada nilai runcit barang Forever Living dan di tambah pula 5% daripada harga runcit setiap barang yang di beli berikutnya samada daripada pihak sendiri atau ahli yang berdaftar di bawahnya dengan setiap belian.

Rakan kongsi kini boleh menaja seberapai ramai ahli di bawahnya dan bersedia untuk menerima rakan kongsi yang baru untuk bersama-sama di dalam perniagaan ini untuk menambah pusat/cawangan mereka di serata dunia. Seperti mana anda rakan kongsi yang lainnya juga mendapat hak yang sama seperti yang telah di tetapkan syarikat.Kami juga ada berbagai-bagai bonus, komisyen, percutian/pelancong  luar dan dalam negara dan insentif yang begitu hebat yang sebelum ini telah di nikmati oleh berjuta-juta jutawan Forever Living di seluruh dunia .

JANGAN BERLENGAH LAGI REBUTLAH PELUANG INI DAN KAMI BERSEDIA MENJADI RAKAN KONGSI ANDA UNUTK BERKONGSI ILMU DAN PENGALAMAN

HUBUNGI KAMI DI TALIAN

#ID 600000296349 SAH DI SELURUH DUNIA

012 644 8260 KAK CHAH
010 427 8224 ABG MAN

jutawan,bisness, online,herba,kesihatan, perniagaan, bisness to bisness, pakar, motivasi, testimoni, forever,living


Share:

Tiada ulasan:

Facebook Badge

Popular Posts

Contact Us

Nama

E-mel *

Mesej *

Translate

kakchahjelita. Dikuasakan oleh Blogger.

Arkib Blog