Produk mengurangkan risiko penghasilan jerawat.

Kulit berminyak terjadi apabila terdapat pengeluaran sebum yang berlebihan dan menyebabkan pori kulit tersumbat dan berjerawat. Selain dari mencuci muka setiap pagi dan malam, penggunaan pupur muka yang mempunyai kesan pembersihan mendalam dua kali seminggu adalah sangat penting untuk menjaga pori kulit yang bersih, sekali gus mengurangkan risiko penghasilan jerawat.


Forever Marine Mask memberikan pembersihan mendalam dan pelembapan kulit yang sesuai untuk kulit yang berminyak. Ia mengandungi Aloe Vera Gel yang distabilkan 100%, Tumbuhan Laut, Madu, Ekstrak Timun, Kaolin dan nutrien kulit yang lain. Kaolin amat baik untuk menyingkirkan toksin dan minyak yang berlebihan pada kulit. Aloe Vera bersifat melega, menyembuhkan dan menghidrat kulit anda. Dengan adanya pelbagai nutrien dalam pupur muka ini, ia boleh membantu mengimbangkan kulit yang berminyak, menyingkirkan sel-sel mati, tona kulit lebih sekata, mengurangkan  pigmentasi dan penuaan pramatang kulit.

Pengedar kami di seluruh malaysia

PENGEDAR UTARA DAN ZON TENGAH

PENGEDAR ZON TIMUR,SELATAN DAN SARAWAK

KAKCHAH memerlukan pengedar di seluruh zon Malaysia barat dan timur, untuk tersenarai laman pengedar kakchah sila whatsapp/call, kakchah akan bimbing anda dan tips dan trick menjadi Forever Business Owner

Sumber dirujuk daripada
Share:

Tiada ulasan:

Facebook Badge

Popular Posts

Contact Us

Nama

E-mel *

Mesej *

Translate

kakchahjelita. Dikuasakan oleh Blogger.

Arkib Blog