Membantu untuk memulihkan rupa muda belia, mengekalkan struktur kulit yang baik dan mengurangkan garis kedutan

Krim Pelembap Malam yang dapat menghidupkan rupa dan rasa kulit anda. Ia direka untuk kegunaan waktu malam untuk melindungi kulit muka manakala badan adalah terletak, membantu untuk memulihkan rupa muda belia - kulit yang muda dalam rupa, mudah dibentuk, licin dan tegang.

Ia adalah unggul baldu krim yang mengembalikan kekenyalan dan garis-garis kedutan dan menjaga kulit agar lembut, di samping membantu mengekalkan keanjalan dan kelembapan. 

Ia mengandungi polisakarida untuk membantu mengawal permukaan kulit dengan membentuk lapisan pelindung terhadap kehilangan kelembaban dan mengurangkan garis-garis kedut pada kulit dan menghindarkan tanda-tanda penuaan. Natural lipid untuk keseimbangan minyak / air ianya penting dan disediakan melalui wheat germ glycerides dan  minyak kernel aprikot.

Kolagen larut diperlukan untuk mengekalkan struktur kulit yang baik dan mengurangkan garis kedutan dan rupa untuk membantu tanda-tanda penuaan. Produk istimewa penambah baik kulit khas, yang diperolehi daripada tumbuhan semula jadi dan produk ekstrak lebah.

Harga produk RM 128.00 

Produk Forever Living tidak dijual di kedai-kedai, anda boleh membeli dengan mengubungi kami di 

talian/whatsapp
kakchah 012 644 8260

dan dapatkan diskaun produk 

(Harga tidak termasuk caj penghantaran )
Share:

Tiada ulasan:

Facebook Badge

Popular Posts

Contact Us

Nama

E-mel *

Mesej *

Translate

kakchahjelita. Dikuasakan oleh Blogger.

Arkib Blog