Penjagaan kulit muka di rumah mudah dan murah,

Forever Living Produk telah menghasilkan pelembap yang unik iaitu Aloe Propolis krim. Dengan menggabungkan kepimpinan dalam Aloe Vera dan produk sarang lebah, Aloe Propolis krim adalah salah satu produk penjagaan kulit yang paling popular kami. Cemerlang sebagai pelembap dan perapi kulit, Aloe Propolis krim adalah campuran yang kaya dengan penstabilan Gel Aloe Vera dan Bee Propolis, dengan bahan-bahan lain yang diiktiraf penyumbangan bahan kepada kulit yang sihat.

Chamomile, salah satu herba yang paling terkenal dalam penjagaan kulit secara semula jadi, juga ditambah ke dalam campuran. Vitamin A dan E melengkapkan formula yang diiktiraf bagi sifat-sifat dingin semula jadi kulit anda. Aloe Propolis krim membantu mengekalkan tekstur dan tona kulit yang sihat.

Testimonie produk Forever living


  • Memberikan kulit anda kelegaan yang menenangkan
  • Pelembap kulit Cemerlang 
  • Menggabungkan Aloe Vera Jelly dan Bee Propolis krim


Dari segi sejarah, penggunaan utama aloe vera adalah untuk membantu dalam menenangkan kerengsaan kulit yang kecil. Banyak isi rumah sepatutnya menyimpan aloe secara langsung, atau kecemasan untuk kegunaan pertolongan cemas. Pada dasarnya daun dalaman yang lidah buaya ini sama dengan gel lidah buaya yang distabilkan 100% bagi melincirkan tisu yang sensitif dengan selamat. Disediakan khas untuk kegunaan topikal bagi melembapkan dan menenangkan keadaan, Aloe Vera Gelly adalah, gel lutsinar tebal yang mengandungi humectants dan pelembap. Ianya mudah diserap oleh kulit melegakan tanpa mengotorkan pakaian. 

Aloe Vera Gelly dapat memberikan kelegaan kepada kerengsaan kulit yang kecil. Ia juga boleh digunakan pada kulit sebelum rawatan ultrasonik, atau selepas elektrolisis. Pendandan rambut juga menggunakan Gelly di sekitar garis rambut untuk melindungi kulit sebelum mengerinting dan mewarna. Dari kabinet bilik mandi anda kepada kit pertolongan cemas dan dari dapur kepada tapak perkhemahan - Aloe Vera Gelly adalah sahabat yang sesuai untuk kulit yang memerlukan penjagaan tambahan.


  • Cepat melegakan kulit
  • Tidak mengotorkan pakaian
  • Sesuai untuk mana-mana kit pertolongan cemas

Lagi testimonie

DAPATKAN INFO LANJUT BAGAIMANA PRODUK INI DI GUNAKAN DAN HUBUNGI KAMI UNTUK MELIHAT SENDIRI DEMO BAGAIMANA PRODUK INI BERKESAN UNTUK SEMUA ORANG

HUBUNGI WHATSAPP 

KAKCHAH 012 644 8260
ABG MAN 010 427 8224Share:

Tiada ulasan:

Facebook Badge

Popular Posts

Contact Us

Nama

E-mel *

Mesej *

Translate

kakchahjelita. Dikuasakan oleh Blogger.

Arkib Blog