BENGKEL RAWATAN KECANTIKAN

Kakchah menawarkan kepada sesiapa sahaja yang berminat dalam bisnes rawatan kecantikan atau yang ingin menambah pengetahuan dalam bidang kecantikan... bengkel rawatan wajah dan badan.


Adalah diketahui umum bahawa Nefertiti dan Cleopatra menggunakan lidah buaya dan kerana kesan aloevera yang baik menjadikan kecantikan kepada rupa mereka. Sekarang telah menjadi tradisi dalam penjagaan kecantikan dengan bahan lidah buaya, dan oleh kerana itu ianya menjadi elemen penting dalam pelbagai jenis produk kecantikan. Forever Living Produk menyedari bahawa lidah buaya yang di anugerahkan Allah mampu memberikan kita kembali muda belia dan memberikan kesihatan kulit pada bahagian dalam dan luaran. Forever Living memulakan proses pengeluaran produk daripada aloevera dari penjagaan diri, kulit dan produk kecantikan. 

Pembersihan muka adalah produk penting untuk penjagaan kulit muka kita agar sentiasa lembut dan gebu. Ini sangat penting kerana kulit kita terdedah kepada banyak unsur kotoran dan lain-lainnya seperti : habuk dan perit cahaya matahari, yang mungkin menyebabkan kulit kehilangan beberapa ciri-ciri yang muda.


Aloe Vera mempunyai dua komponen iaitu : lignin (selulosa) dan polisakarida (karbohidrat), yang benar-benar menembusi tiga lapisan kulit, epidermis, dermis dan tidak menimbulkan dermis juga membersihkan bakteria dan mendeposit minyak yang menghalang liang roma kita. Nutrien semula jadi seperti mineral, vitamin, 19 asid amino dan enzim dapat merangsang pembiakan sel-sel baru dan menggantikan kulit mati. Jika epidermis tidak dapat menghilangkan sel-sel kelenjar maka ini menunjukkan ianya tidak berfungsi dengan betul oleh itu jangkitan akan bermula dari dalam kulit kita.

Aloevera mampu untuk menjana semula sel-sel kulit dan keupayaanya untuk menembusi jauh kedalam kulit dan rongga-rongga. Oleh itu penggunaan tambahan produk aloevera disyorkan untuk mendapat kesempurnaan pembaikan agar kulit kita sihat dan licin.


CADANGAN KEGUNAAN PRODUK FOREVER LIVINGAloe Body Toning Kit
Manjakan diri anda dengan balut badan di rumah direka untuk membantu trim, tona kulit dan mengetatkan, meminimumkan tekstur beralun selulit. Aloevera Gel bersama-sama dengan kompleks herba Eropah dan ejen pemanasan, merangsang peredaran darah dan membersihkan kulit agar dapat memecahkan cecair yang terperangkap yang boleh menyebabkan selulit.

Aloe Propolis Creme
Mampu melembabkan dan memelihara kulit kita. Mencapai tebal, kaya, campuran berkrim stabil aloe vera gel dan propolis lebah. Untuk itu Forever menambah bersama chamomile dan comfrey iaitu dua herba penjagaan kulit terbaik alam semula jadi dan bersama-sama dengan vitamin A dan E.Saksikan juga demo bagaimana penggunaan yang betul dan cara-cara yang bagus dan berkesan untuk menggunakanya. Terdapat juga tip-tips penjagaan yang betul dan bagaimana memilih produk yang terbaik untuk kulit kita.
Dengan cara yang mudah serta boleh di lakukan sendiri di rumah kita dapat menjimatkan masa dan wang jika berkunjung ke tempat-tempat penjagaan kulit dan wajah. Rawatan yang sangat mudah di lakukan di rumah dengan lebih pantas dan mendapatkan hasil yang terbaik pada kulit kita. 
Share:

Tiada ulasan:

Facebook Badge

Popular Posts

Contact Us

Nama

E-mel *

Mesej *

Translate

kakchahjelita. Dikuasakan oleh Blogger.

Arkib Blog