ALOE VERA FOREVER LIVING PRODUCT.PELANGSINGAN,MAKANAN,KESIHATAN,KECANTIKAN.TIPS,PERNIAGAAN,SELANGOR,PERAK,MELAKA,SEREMBAN,pengedar,jana,bisness,kerja,kosong,part,time,hangat,berjaya,dunia,160negara,KHASIAT,KEBAIKAN,LIDAHBUAYA,ONLINE,DETOX,JOM,PARTTIME,FULL,HANGAT,JANA,GLOBAL,WORLDWIDE,FREE,SPA,detox,shaklee

FOREVER GLOBAL BIZZ

USAHAWAN ALOEVERA FOREVER LIVING PRODUK, DAFTAR DAN BELI ONLINE, PENGEDAR MALAYSIA SABAH DAN SARAWAK wasap.my/0192830717 atau wasap.my/0126448260

12 Disember 2014

PENGEDAR/EJEN ALOE VERA FOREVER DI KELANTAN

Wah, rupa-rupanya produk Foreverliving sudah meletup-letup di pasaran seluruh negara.  Di Kelantan, sudah ada cawangan Foreverliving.  Cawangan ni pun baru lagi dibuka.  Nak tahu bagaimana nak mendapatkan produk-produk FLP di Kelantan? Oh, pergi beli produk sendiri di cawangan?  Oh, tidak... kita mesti beli melalui ejen/pengedar yang sah.

Sesiapa yang ingin membeli produk-produk Foreverliving di Kelantan bolehlah menghubungi ejen-ejen ini. Mereka bukan sahaja menjual produk, malahan akan sedia memberi saranan, menerangkan cara pengambilan produk serta memantau pelanggan dengan baik.  Mereka ini sedia memberi khidmat selepas jualan dengan baik.

MASLINDA BINTI MAHMOOD -
KOTA BHARU, PASIR MAS, KUBANG KERIAN
019 989 9141 
Testimoni Maslinda : pernah mengmempunyai masalah sakit-sakit otot.  Maslinda mengadu yang beliau menghadapi masalah untuk bersolat.  Sendi-sendinya sangat sakit terutama ketika mahu bersolat.  Setelah Maslinda mengambil Articsea dan Aloevera... ternyata Maslinda memberikan laporan yang menakjubkan.  Beliau sudah jatuh cinta dengan produk Foreverliving.  Selain itu, Maslinda turut mempunyai sijil kursus bengkel kecantikan.  Beliau sangat pandai tentang produk-oroduk wajah.  Produk wajah ni mengandungi bahan aloevera yang sgt tinggi.  Kita pun tahu, Aloevera memang bagus untuk kulit.  Jadi, jom kita guna produk penjagaan wajah berasaskan aloevera.

seorang lagi, rakan niaga niaga kami...

WAKAF BARU, KOTA BHARU, TUMPAT, PASIR MAS
ZALEHA 0139673535Siapa yang berminat untuk tambah pendapatan... sesiapa nak wajah gebus, cantik... hubungilah Maslinda atau Zaleha. Ingin membuat bisnes... pon boleh hubungi mereka! 


Share:

0 ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Badge

kakchahjelita. Dikuasakan oleh Blogger.

Google+ Followers

Translate

Arkib Blog

Pengikut