Herba atau suppliment terbaik untuk masalah tekanan/stress

Produk atau kombinasi produk-produk di bawah akan dapat meningkatkan tindak balas badan terhadap tekanan/stress.


FOREVER BEE POLLEN -RM 60.00
Menyediakan pelbagai nutrien. Mengandungi semua vitamin B-kompleks dan vitamin A, C, D, E dan K. Ia juga adalah sumber yang kaya dengan mineral seperti Kalsium dan Fosforus. Ia juga mengandungi enzim dan ko-enzim, asid kilang-sumber lemak, karbohidrat, protein dan 22 asid amino (termasuk 8 yang penting yang tidak boleh dihasilkan oleh badan). Terdapat lebih banyak nutrien per kalori dalam Forever Bee Pollen daripada apa-apa makanan tambahan lain.

Tambahan ini akan meningkatkan tahap tenaga anda, oleh itu menyelesaikan masalah keletihan dan keletihan yang dialami semasa stres. Ia juga akan membantu dalam penghadaman dan ini boleh mengelakkan sembelit.FOREVER ROYAL JELLY - RM 112.00
Royal Jelly yang kebanyakannya tahu untuk menjadi makanan super diberi makan kepada ratu lebah. Nutrien dan enzim dalam Royal Jelly memberikan ratu lebah dia hidup agak panjang dan tenaga untuk meletakkan kira-kira 3000 telur / hari.

Forever Royal Jelly mengandungi asid amino, vitamin A, C, D dan E serta vitamin B-kompleks (termasuk vitamin B5 yang penting dalam sintesis dan metabolisme protein, lemak, karbohidrat dan beberapa hormon). Ia juga mengandungi mineral berikut; Kalsium, tembaga, besi, Fosforus, Kalium, Silicon, sulfur dan asid nukleik.

Forever bantuan Royal Jelly dalam pertumbuhan semula sel dan meningkatkan daya tahan tubuh terhadap kesan degeneratif tekanan. Ia juga meningkatkan metabolisme dengan meningkatkan tahap tenaga.


FOREVER GIN-CHIA - RM 82.00
Makanan tambahan ini menggabungkan kehebatan Ginseng dan Golden Chia.Golden Chia dikenali kerana sifatnya yang dapat mengekalkan hidupan. Ia bertindak untuk meningkatkan peredaran darah juga adalah antioksidan yang kuat dan mengandungi bahan estrogen.

Ginseng adalah antioksidan yang kuat dan berkuasa adaptogen yang sangat penting untuk menangani kesan negatif daripada tekanan. (Klik untuk melihat kesan adaptogens dalam badan). Dalam semua, kandungan pemakanan Gin-Chia termasuk; Vitamin A, B1, B2, B12, C dan D, Iron, Kalsium, Sodium, Kalium, zink, tembaga, magnesium dan mangan. Gin-Chia akan meningkatkan stamina dan daya tahan badan, ia memberikan tenaga dan memperbaiki sistem imun yang biasa dikenakan serangan semasa tekanan. The estrogen dalam Gin-Chia akan membantu menambah badan dalam kes-kes tahap estrogen rendah atau ketidakseimbangan.

Saya berharap maklumat ini dapat memberi manfaat kepada anda. Sudila berkongsi pada platform media sosial kegemaran anda.


Share:

Tiada ulasan:

Facebook Badge

Popular Posts

Contact Us

Nama

E-mel *

Mesej *

Translate

kakchahjelita. Dikuasakan oleh Blogger.

Arkib Blog