ALOE BERRY NECTAR MEMBANTU MENCEGAH PENYAKIT JANTUNG DAN KANSER


Kebaikan Aloe Berry Nectar

Aloe Berry Nectar mengandungi semua vitamin, mineral, asid amino dan enzim yang terdapat dalam kami Vera Gel Aloe, ditambah dengan faedah tambahan cranberry dan epal.

Selain reputasi mereka sebagai pembersih untuk kencing saluran, cranberry menyediakan kandungan yang tinggi vitamin C. Mereka juga adalah sumber semula jadi daripada Pycnogenol, satu antioksidan yang kuat yang amat berguna dalam mengekalkan kolagen.


Jus Apple terkenal dengan vitamin A dan C serta kandungan kalium dan pektin. Anda boleh minum Aloe Berry Nectar dengan makanan atau bersendirian . Perisa lazat benar-benar rasa semula jadi, disediakan daripada campuran cranberry segar dan manis, epal lembut. Ditambah fruktosa (gula buah semulajadi ) memaniskan dan cukup untuk membantu kesihatan bagi orang dewasa dan kanak-kanak.

Semua faedah Aloe Vera Gel dengan rasa manis cranberry

  1. Mengandungi antioksida yang mempunyai kesan yang baik terhadap perlindungan kulit
  2. Sumber semulajadi Vitamin C
  3. Potensi Faedah
  4. pencernaan bantuan
  5. membantu dengan cirit-birit, sembelit dan gangguan usus yang menenangkan.
  6. untuk mencegah atau mengurangkan jangkitan saluran kencing.
  7. Mengandungi:1.APPLES dan pektin
Apple pektin adalah serat larut yang membantu mengekalkan kesihatan sistem penghadaman dan dapat menurunkan kolesterol. Pektin juga boleh membantu mencegah kanser kolon dan batu karang, mengawal tekanan darah dan membantu merawat ulser dan radang usus besar. Jus rendah serat, semulajadi termasuk pektin membezakan Forever Living Aloe Berry Nectar dari jus lain. Epal adalah tinggi kandungan vitamin C, B6 dan K dan kalium, magnesium, mangan dan tembaga. Fitonutrien dalam epal boleh membantu mengawal kesihatan kerana kandungan flavonoid yang tinggi yang boleh melambatkan enzim yang menukar karbohidrat kompleks menjadi gula. 

2.CRANBERRIES 
Cranberry mempunyai kandungan tinggi Vitamin C, E, K, B5 dan B6. Cranberry mengandungi sejenis proantosianidin, satu flavonoid antioksidan yang membantu mencegah penyakit jantung dan kanser. Ianya juga menyahtoksik dan menyokong kesihatan saluran kencing. Penyelidikan baru menunjukkan cranberry boleh membantu mencegah batu karang, membantu mangsa strok (angin ahmar) pulih dan boleh menghalang kanser. 

Cranberry segar mempunyai kandungan nutrisi yang tinggi dan berada dalam musim di Amerika Syarikat pada bulan Oktober, November dan Disember.
Share:

Tiada ulasan:

Facebook Badge

Popular Posts

Contact Us

Nama

E-mel *

Mesej *

Translate

kakchahjelita. Dikuasakan oleh Blogger.

Arkib Blog