ARTICSEA OMEGA-3 DAN OMEGA-9 PROSES PEMBUATANYA DAN HALAL

Keistimewaan Arctic-Sea berbanding minyak ikan lain di pasaran adalah gabungannya dengan minyak zaitun yang dipatenkan dan tidak boleh ditiru oleh mana-mana pengeluar lain. Mari kita lihat keisitimewaan minyak zaitun pula.
HALAL CERTIFICATE IFANCA

Buah zaitun adalah antara buah yang disebut di dalam kitab suci al-Quran (disebut sebanyak 7 kali). Ia mengandungi asid lemak tidak tepu yang mampu merendahkan pembentukan dan pengumpulan kolestrol. 

Produk Articsea di process dan di kilang oleh syarikat Forever Living yang di beri nama Forever Nutraceutical dengan proses-proses yang di kawal ketat daripada badan-badan yang menjaga kualiti produk keluaran syarikat dan mendapat banyak pengiktirafan dunia termasuk halal antarabangsa maka tidak hairala produk ini di terima masuk ke banyak negara iaitu sebanyak 160 buah negara termasuk negara-negara islam.


Proses pembuatan Articsea Forever Living di kilangnya


Forever Nutraceutical

Produk Forever Living adalah pemimpin cemerlang dalam industri pemakanan suplemen di seluruh dunia. Dengan lebih daripada tiga puluh dua tahun pengalaman dalam penyelidikan dan jualan dengan kualiti produk yang sangat baik iaitu aloe vera gel dan produk berasaskan herba. 

Gabungan unik produk Articsea ini kaya DHA, Minyak Calamari , ultra-tulen Omega-3 Minyak Ikan dan High Oleic Minyak zaitun untuk kesihatan rutin harian anda.

ISO 9001:2000

HALAL CERTIFICATE

18001:1999

ISO 14001:2004


UNTUK KETAHUI DAN PEMBELIAN PRODUK INI HUBUNGI 
KAKCHAH 012 6448260

DAPATKAN DISKAUN 15 - 30% 


Share:

Tiada ulasan:

Facebook Badge

Popular Posts

Contact Us

Nama

E-mel *

Mesej *

Translate

kakchahjelita. Dikuasakan oleh Blogger.

Arkib Blog