PENGEDAR BEBAS FOREVER LIVING

Assalamualaikum semua

Pengedar Bebas adalah usahawan sendirian yang bekerja separa masa atau sepenuh masa untuk membantu mempromosi dan memasarkan produk-produk syarikat Forever Living Products (FLP).


Pengedar FLP mempromosi dan memasarkan produk FLP melalui laman web/lisan atau sebagainya, tetapi pelanggan akan dihalakan ke pusat-pusat rasmi FLP untuk membuat pembelian runcit. Oleh itu, Pengedar bebas melakukan pekerjaan mereka secara rujukan, dan transaksi jualan itu sebenarnya dibuat antara pelanggan runcit dan FLP.

KEAHLIAN FOREVER LIVING
Di kebanyakan negara-negara yang Forever Living berurusan seperti Kanada dan Amerika Syarikat, pelanggan yang membeli produk Forever boleh mendapat jaminan produk dalam tempoh 30 hari dari tarikh pembelian dengan apa sebab yang akan kami terangkan semasa pembelian.

Anda boleh mendapatkan produk FLP di pusat-pusat Forever Living seluruh negara apabila anda mendaftar menjadi ahli FLP yang boleh anda dapatkan di pusat-pusat seluruh negara dan di 158 buah negara ketika ini (2015).

Dengan pembelian sebotol Aloevera Gel 1 liter anda kini secara automatik menjadi ahli dan boleh membeli kesemua produk Forever Living di seluruh dunia dan negeri di mana anda berada dan keahlian anda tidak akan luput selamanya.

Anda tidak semestinya menjual atau mempromosi produk Forever Living untuk mendapatkan diskaun sekiranya anda tidak berminat atau tidak mempunyai masa. Anda masih lagi boleh mendapatkan diskaun seperti yang ditawarkan kepada seluruh pengedar di dunia. Pengunaan sendiri dan keluarga anda, sudah memadai untuk anda berjimat dengan pembelian diskaun yang berbaloi-baloi.

Untuk mendaftar sebagai pengedar Forever Living, anda memerlukan seorang penaja maka kami sebagai pengedar mempunyai 

id # 600000296349 
Noor Hanisah Othman

Adalah sebagai penaja untuk anda berdaftar sebagai ahli biasa dan dapatkan diskaun 15% keatas seluruh produk FLP.


BAGAIMANA MENJADI PENGEDAR FLP

Menjadi pengedar FLP akan mendapatkan berbagai-bagai diskaun dan komisyen yang di berikan oleh syarikat Forever Living Products yang beribu pejabat di Arizona, USA. Di Malaysia FLP berada di seluruh negara termasuk Sabah dan Sarawak dan ibu pejabatnya di Taman Maluri, Cheras.

.
* All Product Centres closed on every 1st Saturday except Singapore, Brunei, Penang, Kuala Terengganu, Kuantan, Kota Bharu & Temerloh. 

KOMISYEN DAN BONUS
Pembahagian komisyen dan bonus dari syarikat tertakluk kepada jumlah jualan runcit anda secara individu dan kumpulan yang anda taja di samping terdapat banyak lagi bonus terbaik pernah ditawarkan kepada pengedar FLP di dunia semenjak di tubuhkan pada 1978 yang lalu.

Anda boleh membuat pilihan samada terus menjadi ahli atau menjadi pengedar pada masa akan datang walaupun setelah menjadi ahli selepas 1 tahun mendaftar. 

Peluang perniagaan secara mudah dan tidak paksaan dalam perniagaan ini anda boleh menetapkan berapa banyak jualan anda inginkan bersama-sama ahli di bawah anda dan tidak perlu meyimpan banyak stok untuk perniagaan ini. Ikut kesesuaian anda dan kumpulan anda, menjalankan perniagaan ini tanpa paksaan dan risiko yang mungkin akan membebankan anda.

Kami di Forever Living sedai membantu anda untuk urusan latihan dan pemasaran yang di perlukan anda untuk terus meningkatkan jualan anda dan kumpulan ketika ini dan selama anda berada dalam perniagaan ini. Dengan Forever Living berbagai komisyen dan bonus akan anda perolehi dari perniagaan ini.


Pengiraan komisyen dan bonus FLP

15% diskaun (daftar dengan belian 1 aloevera gel)
ahli biasa keatas semua produk

30% diskaun (sila hubungi kami)
kepada pengedar (usahawan/sendiri)

5% - 18% komisyen jualan runcit
bagi setiap belian yang dibuat selepas menjadi pengedar, samaada belian dari ahli yang ditaja atau belian untuk kegunaan sendiri

Bonus jualan
Daripada hasil jualan selama 3 bulan berturut-turut anda bersama-sama kumpulan anda akan menerima bonus setiap bulan berterusan selama 3 tahun untuk jualan 3 bulan tersebut dan syarat kelayakan boleh di ulang selama anda anda mampu.

Bonus tahunan
Bonus jumlah jualan tahunan yang akan di berikan di dalam acara gilang gemilang dari seluruh dunia.

ANDA BERMINAT UNTUK MENGETAHUINYA DENGAN LEBIH LANJUT BAGAIMANA MEMULAKAN PERNIAGAAN INI ....

JANGAN BERLENGAH LAGI HUBUNGI 

ABG MAN DI 010 427 8224 
WHATAPP ATAU SMS SEGERA

ATAU AGENT BERHAMPIRAN ANDAPERNIAGAAN RANGKAIAN YANG HEBAT KETIKA INI DI DUNIA , TIDAK HAIRALAH RAMAI TOP-TOP LEADER DUNIA BERALIH KEPADA FOREVER LIVING PRODUCT KINI. JANGAN HANYA BERFIKIR TANPA TINDAKAN YANG MUNGKIN AKAN MEMBERI LEBIH MANFAAT KEPADA ANDA DAN KELUARGAWORLD GLOBAL RALLY 2013 LONDONEAGEL MANAGER RETREAT 2014
Share:

Tiada ulasan:

Facebook Badge

Popular Posts

Contact Us

Nama

E-mel *

Mesej *

Translate

kakchahjelita. Dikuasakan oleh Blogger.

Arkib Blog