PERNIAGAAN FOREVER LIVING MUDAH DAN MENGUNTUNGKAN


Kami warga Forever Living Product baru sahaja selesai menghadiri Global Rally di Singapura yang saban tahun Forever Living meraikan semua FBO (Forever Business Owner) yang menerima cek bonus masing-masing setelah sepanjang tahun menjalankan perniagaan ini dan masa untuk diraikan dengan percutian dan sambil menerima bonus dengan usaha dan ketekunan para usahawan forever.Dengan kehadiran semua lapisan bangsa di dunia iaitu dari 160 buah negara meraikan Global Rally Singapore dengan pelbagai aktiviti yang di susun rapi memenuhi ruang masa di Global Rally 2015. Sejumlah USD 24juta bonus cek telah di serahkan kepada para usahawan yang berjaya mencapai target masing-masing. 

Kami di Forever Living menanti kedatangan anda semua untuk sama-sama mencapai kebebasan masa dan kewangan didalam perniagaan ini yang kini semakin berkembang di pelosok dunia dan anda adalah salah seorang usahawan tersebut.
Bagaimana bermula bisness Forever Living ini?
Secara biasanya setiap perniagaan bermula dengan modal maka kita menjual mendapat untung sebagai contoh bisness Forever Living

1. Beli barangan dengan diskaun 15% - 30% dan kita akan mendapat keuntungan daripada perbezaan tersebut tetati di Forever Living kami mendapat lebih kerana setiap pengedar yang layak akan mendapat komisyen dengan pembelian dari pengedar ataupun dari ahli yang berdaftar dibwah pengedar tadi.

2, Komisyen dari belian pengedar dan ahli akan di masukkan terus ke akaun pengedar dari 5% - 18% setiap barang yang di beli oleh kita dan ahli di bawah kita 15% juga akan diberi lagi sekiranya ahli membeli lagi barangan di mana-mana center Forever Living di 160 negara. Tugas kita memperkenalkan dan ahli membeli kita dapat komisyen.

3. Kita tak perlu maintain/kekalkan jumlah belian untuk dapatkan diskaun dan komisyen di atas cukup hanya sekali modal untuk dapatkan diskaun sebanyak itu...ianya kekal walaupun anda tidak membeli lebih 5 tahun atau beberapa tahun lagi. Nilai diskaun dan komisyen anda akan tetap berada di peringkat tersebut.

4. Jualan kumpulan kita yang memenuhi target syarikat akan berpeluang bercuti dari 7 - 9 hari di destinasi antarabangsa 2 kali setiap tahun dengan penginapan 5 bintang, layanan VIP, tiket penerbangan pergi dan balik termasuk juga duit poket untuk perbelanjaan dan makan semasa percutian tersebut....hmm sangat menarik kan....ADA LAGI KE? ADA BANYAK LAGI YANG NAK DI CERITAKAN 

Hubungi kakchah kami akan terangkan secara lebih terpeinci bagaimana perniagaan ini di lakukan samada part time full time online atau offline semua boleh. Tak perlu berhenti kerja bila-bila masa pun boleh modal pun kecil produk mendapat permintaan yang sangat baik dan belian ulangan yang tinggi.

APA TUNGGU LAGI CALL/WHATSAPP/SMS KAKCHAH 012 6448260 / 010 4278224

Pengedar kami di seluruh malaysia

PENGEDAR UTARA DAN ZON TENGAH

PENGEDAR ZON TIMUR,SELATAN DAN SARAWAK

KAKCHAH memerlukan pengedar di seluruh zon Malaysia barat dan timur, untuk tersenarai laman pengedar kakchah sila whatsapp/call, kakchah akan bimbing anda dan tips dan trick menjadi Forever Business Owner

Klik FB Forever Living Global Rally https://www.facebook.com/foreverglobalevents
Share:

Tiada ulasan:

Facebook Badge

Popular Posts

Contact Us

Nama

E-mel *

Mesej *

Translate

kakchahjelita. Dikuasakan oleh Blogger.

Arkib Blog