KENAPA SAKIT SARAF, OTOT DAN KAKI


Sakit belakang (juga dikenali sebagai dorsalgia) adalah kesakitan dirasai di belakang yang biasanya berasal dari otot, saraf, tulang, sendi atau struktur lain pada tulang belakang.

Kesakitan selalunya boleh dibahagikan kepada sakit leher, sakit belakang atas, sakit belakang yang lebih rendah atau sakit tailbone. Ia mungkin mempunyai permulaan secara tiba-tiba atau boleh menjadi sakit kronik; ia boleh berterusan atau sekejap-sekejap, berada di satu tempat atau memancar ke kawasan-kawasan lain. Ia boleh menjadi sakit yang membosankan atau sensasi yang tajam atau menusuk atau terbakar. Sakit ini boleh memancar ke dalam lengan dan tangan, di bahagian belakang atas, atau di belakang bawah, (dan mungkin memancar ke dalam kaki atau kaki), dan mungkin termasuk gejala-gejala lain daripada kesakitan, seperti lemah, kebas atau kesemutan.


Sakit belakang adalah salah satu aduan manusia yang paling kerap.Tulang belakang adalah rangkaian bersambung kompleks saraf, sendi, otot, tendon dan ligamen, dan semua mampu menghasilkan kesakitan. Saraf besar yang berasal dari tulang belakang dan pergi ke kaki dan tangan boleh membuat sakit memancarkan ke hujung kaki.


Forever Living Products as per Optimal Health Pyramid for - Back Pain


Aloe Vera Gel
The miraculous aloe leaf has benefitted mankind for thousands of years.

Aloe Berry Nectar
Don’t let the great taste fool you – it’s a health powerhouse!


Garlic-Thyme
Garlic and thyme, two powerful antioxidants, combine to create a great tool in maintaining good health.
Gin-Chia
Two ancient herbs: golden chia from the West and ginseng from the East, give your body back what your busy lifestyle takes out.
Aloe Heat Lotion
Stretch no further than to grab a tube of Aloe Heat Lotion. A rich, emollient lotion containing warming agents and aloe, it’s ideal for soothing stress and aloe, it’s ideal for soothing stress and strain.
Testimonie dan sumber maklumat
http://www.aloeverancl.com/testimonials.html
https://www.facebook.com/notes/sherryll-millicent-aloe/
http://www.aloe4care.org/arthritis.html
http://simplehealth-healthbeautywellness.blogspot.com/2014_05_01_archive.html
http://arthritisandaloevera.blogspot.com/p/rheumatoid.html

SILA AMBIL PERHATIAN: Produk ini tidak dijual di mana-mana kedai/farmasi.

PENAFIAN: Semua di atas Maklumat Produk diambil dari www.foreverliving.com. Kenyataan yang terkandung di dalam ini belum dinilai oleh FDA. Produk-produk yang dibincangkan tidak bertujuan untuk mendiagnosis, mengurangkan, merawat, menyembuhkan atau mencegah penyakit tertentu atau golongan penyakit.

Anda perlu mendapat nasihat doktor keluarga anda jika anda mengalami masalah perubatan.
Keseluruhan maklumat yang diberikan di atas adalah seperti pemahaman tunggal saya dan dicipta oleh saya sendiri atau diambil dari sumber-sumber lain di Internet, Buku dan lain-lain Sila baca artikel dan buku nutrisi dari syarikat atau menghadiri seminar syarikat untuk mendapatkan lebih maklumat terkini.

DAPATKAN HARGA POTONGAN DARI 15% - 30%

Mengenai saya:
Hanisah Othman (Pengedar FLP ID: 600000296349). Whatsapp 012 6448260


Pengedar kami di seluruh malaysia

PENGEDAR UTARA DAN ZON TENGAH

PENGEDAR ZON TIMUR,SELATAN DAN SARAWAK

KAKCHAH memerlukan pengedar di seluruh zon Malaysia barat dan timur, untuk tersenarai laman pengedar kakchah sila whatsapp/call, kakchah akan bimbing anda dan tips dan trick menjadi Forever Business Owner
Share:

Tiada ulasan:

Facebook Badge

Popular Posts

Contact Us

Nama

E-mel *

Mesej *

Translate

kakchahjelita. Dikuasakan oleh Blogger.

Arkib Blog