ALOE VERA FOREVER LIVING PRODUCT.PELANGSINGAN,MAKANAN,KESIHATAN,KECANTIKAN.TIPS,PERNIAGAAN,SELANGOR,PERAK,MELAKA,SEREMBAN,pengedar,jana,bisness,kerja,kosong,part,time,hangat,berjaya,dunia,160negara,KHASIAT,KEBAIKAN,LIDAHBUAYA,ONLINE,DETOX,JOM,PARTTIME,FULL,HANGAT,JANA,GLOBAL,WORLDWIDE,FREE,SPA,detox,shaklee

FOREVER GLOBAL BIZZ

USAHAWAN ALOEVERA FOREVER LIVING PRODUK, DAFTAR DAN BELI ONLINE, PENGEDAR MALAYSIA SABAH DAN SARAWAK wasap.my/0192830717 atau wasap.my/0126448260

8 Jun 2015

cara rawat resdung

Hmmm.... masalah resdung memang menyiksakan.  pagi-pagi sudah terbersin-bersin.  pastu gatal-gatal hidung.  pabila bersin... lapanbelas kali beb! siaran langsung pulak tu.  sakit perut dibuatnya.  lembik sendi-sendi nak berdiri sakit habis otot-otot. begitulah penangannya penyakit si rosak hidung ini atau nama glemernya resdung.
Nak tahu cara untuk rawat masalah resdung?



Masalah resdung.  bendalir sinus terkumpul di rongga hidung

Masalah resdung boleh menyebabkan radang di permukaan kulit
keadaan bertambah rumit jika terjadi radang kulit
Pertama...beli aloeheat lotion ni. 
 masukkan aloeheat dalam mangkuk. wap begini pun ok. Siapa beli dgn kakchah, kchah ajar cara terbaik  ;D
bukti produk kita dapat merawat masalah resdung dan pnyakit kulit


.
resdung boleh menyebabkan kerosakan gigi

boleh masukkan aloeheat ke dalam mesin wap
ada orang sanggup membeli mesin mahai macam ni untuk merawat masalah resdung.


Kedua, ambil rawatan dalaman.  mula-mula kena detoksla dulu.  detoks cuci usus dengan aloevera dan articsea semestinya 


 
setiap sofgel Garlic ni mengandungi khasiat bawang putih dan daun thyme yang tinggi
aloe propolis merupakan pembasmi kuman dari dalam tubuh
Cara ketiga bekam
cara bekam pun bagus sebab ia amalan sunnah.

Cara keempat 

pergilah butik atau spa yang menawarkan rawatan facial resdung

namun rawatan ini selalunya mahal dan kesannya sekejap jeerrr

Dan langkah seterusnya... pantang makan makanan seperti belacan, udang, kacang tanah, kerang kerangan... eh jangan pantang jumpa tau.  hmmm kakchah la tu.  memang pantang jumpa.  tapi lepas makan tu... kchah kalut detoks.  jenuh juga la nak kena detoks kan.  
Kesimpulannya... penyakit resdung ini jangan dipandang enteng.  Rawatlah resdung anda dengan cara dan produk yang berkualiti.  Selidik dahulu latar belakang produk atau perkhidmatan.  mudah-mudahan kita terlepas daripada sakit yang serius.


psssst kalau nak harga murah untuk produk-produk rawatan resdung, kol atau wasap kakchah 0126448260 

jumpa lagi
Share:

0 ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Badge

kakchahjelita. Dikuasakan oleh Blogger.

Google+ Followers

Translate

Arkib Blog

Pengikut