ALOE VERA FOREVER LIVING PRODUCT.PELANGSINGAN,MAKANAN,KESIHATAN,KECANTIKAN.TIPS,PERNIAGAAN,SELANGOR,PERAK,MELAKA,SEREMBAN,pengedar,jana,bisness,kerja,kosong,part,time,hangat,berjaya,dunia,160negara,KHASIAT,KEBAIKAN,LIDAHBUAYA,ONLINE,DETOX,JOM,PARTTIME,FULL,HANGAT,JANA,GLOBAL,WORLDWIDE,FREE,SPA,detox,shaklee

FOREVER GLOBAL BIZZ

USAHAWAN ALOEVERA FOREVER LIVING PRODUK, DAFTAR DAN BELI ONLINE, PENGEDAR MALAYSIA SABAH DAN SARAWAK wasap.my/0192830717 atau wasap.my/0126448260

8 Jun 2015

Atasi masalah resdung

Amalkan doa ini in shaa Allah

sebelum ini kakchah dah bagitau cara merawat penyakit resdung... kali ini kakchah nak bagitau pulak bagaimanakah kita hendak mengatasi atau mengelakkan masalah resdung.

Bagi yang ada masalah selalu bersin dan hidung berair pada waktu pagi...


ya, wapkan wajah dengan sedikit aloeheat lotion. 

bahan mentos yang baunya  semacam aromatheraphy itu dapat melegakan pernafasan.  ia juga mampu memberi kesegaran lalu dapat mambantu penderita resdung bernafas dengan lebih baik
di samping itu rasa gatal2 hidung dan kulit wajah akan hilang sebaik sahaja melakukan proses mengewap wajah.  buatlah seperti model dalam gambar ini.

kita perlukan udara yang sentiasa bersih.  Namun, pencemaran udara seperti jerebu... semburan ubat nyamuk... boleh menyebabkan seseorang yang ada masalah resdung menghadapi masalah serangan selsema, sesak nafas dan gatal-gatal kulit.
bukan sahaja kulit, malahan hidung mata dan telinga juga gatal mengheyam.  memang menyiksakan.  lebih baik kita berada di dalam rumah.  
dan pasanglah alat ini satu di rumah.  fungsinya adalah untuk menapis dan seterusnya mencuci udara.

Jadi, dapatlah kita bernafas dengan lebih baik.  Lega dan selesa rasanya mempunyai alat ini.  memang berbaloi-baloi lah.  

Penjagaan wajah juga penting untuk yang mengalami resdung.  

Apa yang paling penting adalah kita sama-sama sedar yang penyakit resdung perlu dirawat dan diatasi.  bukan membiarkan menjadi semakin melarat.


Jangan sampai jadi cenggini baru nak kalut.  waktu ni semuanya dah terlambat.

Nak beli penapis udara ni dengan harga yang baik? jom wasap abangman 0104278224
atau kakchah 0126448260.  kami sedia membantu anda.
Share:

0 ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Badge

kakchahjelita. Dikuasakan oleh Blogger.

Google+ Followers

Translate

Arkib Blog

Pengikut