ALOE VERA FOREVER LIVING PRODUCT.PELANGSINGAN,MAKANAN,KESIHATAN,KECANTIKAN.TIPS,PERNIAGAAN,SELANGOR,PERAK,MELAKA,SEREMBAN,pengedar,jana,bisness,kerja,kosong,part,time,hangat,berjaya,dunia,160negara,KHASIAT,KEBAIKAN,LIDAHBUAYA,ONLINE,DETOX,JOM,PARTTIME,FULL,HANGAT,JANA,GLOBAL,WORLDWIDE,FREE,SPA,detox,shaklee

FOREVER GLOBAL BIZZ

USAHAWAN ALOEVERA FOREVER LIVING PRODUK, DAFTAR DAN BELI ONLINE, PENGEDAR MALAYSIA SABAH DAN SARAWAK wasap.my/0192830717 atau wasap.my/0126448260

7 Jun 2015

order suplement kucing

sayangkan kucing anda?
ini kucing2 saya



kucing nak tangkap rama-rama



apakah suplement pilihan anda?





wahhhh banyak juga pilihan yang ada dia pasaran kan?  Berapa banyak perbelanjaan supplement untuk kucing? 

Hmm kucing kakchah kucing merempat aje.  yang diselamatkan dari tepi jalan.  Kucing kampunglah katakan.  tetapi bulu depa cantik-cantik.  depa sangat aktif dan sentiasa sihat.  
comelkan kucing ni.  bulu tebal dan manja sangat.

Sebenarnya, sebaik sahaja emak mereka beranakkan mereka, kakchah beri emak mereka aloevera.  hmm... kucing pun suka aloevera tau.  kakchah bagi beberapa kali sahaja sebab malas nak jaga... sibuk lak dengan kerja lain kan... tapi, kucing tu memang cepat sihat dan anak-anak kucing ni cepat membesar.  
Wahai pecinta pecinta kucing di luar sana... kamu mesti sangat2 sayangkan kucing...
Aloevera supliment terbaik untuk kucing

aloevera dapat mencegah kucing daripada sakit jantung, sakit kulit, memelihara buah pinggang dan membantu kucing anda agar lebih bijak dan cergas.  kucing-kucing yang tak ambil suplement aloevera ni lebih berisiko dari segi kesihatan dan kelihatan lebih slow... malas dan mudah lelah.  Tak percaya?

Bukti menunjukkan ada kucing yang bernama spike hidup selama 31 tahun.
 itupun sebab kematiannya kerana diganggu anjing ganas

Inilah Spike.  Setiap hari pasti tuannya memberikan Spike aloevera.
hmmm kucing pon ambil aloevera sebagai makanan tambahan.  Kita yang makan macam-macam yang terdedah kepada macam2 bahaya kimia makanan, udara dan minuman... takkan nak tunggu sakit baru nak cari ubat.  Ubat adalah ubat.  Makanan tambahan terutamanya aloevera adalah cara kita melindungi tubuh kita agar terus sihat dan merendahkan risiko mendapat penyakit.


Share:

0 ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Badge

kakchahjelita. Dikuasakan oleh Blogger.

Google+ Followers

Translate

Arkib Blog

Pengikut