ALOE VERA FOREVER LIVING PRODUCT.PELANGSINGAN,MAKANAN,KESIHATAN,KECANTIKAN.TIPS,PERNIAGAAN,SELANGOR,PERAK,MELAKA,SEREMBAN,pengedar,jana,bisness,kerja,kosong,part,time,hangat,berjaya,dunia,160negara,KHASIAT,KEBAIKAN,LIDAHBUAYA,ONLINE,DETOX,JOM,PARTTIME,FULL,HANGAT,JANA,GLOBAL,WORLDWIDE,FREE,SPA,detox,shaklee

FOREVER GLOBAL BIZZ

USAHAWAN ALOEVERA FOREVER LIVING PRODUK, DAFTAR DAN BELI ONLINE, PENGEDAR MALAYSIA SABAH DAN SARAWAK wasap.my/0192830717 atau wasap.my/0126448260

7 Jun 2015

Makanan tambahan untuk kucing

Seiapa yang sayangkan kucing tentulah ingin memberikan yang terbaik buat haiwan manja ini.  Daripada makanan, tempat tinggal dan keperluan kucing semuanya dijaga.  Bahkan membela kucing secara serius, memerlukan penjagaan yang rapi.  setiap bulan kena bawa berjumpa doktor. Kena bagi suntikan vaksin untuk menjaga mereka daripada dijangkiti wabak penyakit.  hmm... jangan tak tau, membela kucing lebih besar belanjanya daripada menjaga bayi manusia!



Kakchah juga seorang yang sayangkan kucing.  Kucing pun sayangkan kakchah hehehehe. kakchah ada berbelas ekor kucing.  semuanya kucing biasa.  Kakchah pernah memberi kucing2 kakchah kepada orang kerana terlalu banyak.  kalau tak bagi nanti jadi berpuluh-puluh ekor.  kakchah sangat2 jarang bawa kucing ke doktor. Kalau bawapun sebab sakit yang terlalu amat.  Bukan kucing kakchah tidak pernah batuk, demam atau cirit birit.  pernah.  Namun, kakchah tak mahu bawa ke klinik.  kakchah cuba dulu rawat mereka.  apakah rahsia rawatan kucing2 kakchah?
Inilah dia suplement terbaik kucing
U olss tak percaya? kucing2 kakchah yang demam, termenung, muram, mata berair, mulut berbau... inilah yang kakchah beri.  setelah dua kali atau tiga kali beri aloevera... kucing-kucing tu sihat seperti biasa. kalau kucing sakit mata, berak-berak dan batuk-batuk... kakchah bagi je aloevera.  setakat ni memang kembali normallah kucing2 ni.  ramai yang datang ke rumah kakchah terbekenan dengan kucing2 aloevera kakchah.
ALOEVERA MEMANG SUPPLIMENT TERBAIK UNTUK KUCING. Eh mengapa kakchah percaya tau dengan aloevera ni?

TENGOK NI...
Tengoklah tuan punya Spike ni beri minuman kegemaran tetap untuk Spike.  Setiap hari tau.

Spike ni comel sangat kan

Kisah Spike ada dalam news bbc 
 kucing ini mati setelah dua bulan ulang tahunnya yang ke 31.  itupun disebabkan oleh keganasan anjing.  Yalah, dah ajalnya nak kena dera dengan anjing sampai mati.  kalau anjing tu tak kacau Spike, mungkinkah ia boleh hidup beberapa tahun lagi?

ini pula testimoni yang terdapat dalam buku penajaan kami.
Tengok kat atas tu kembar paling tua di dunia. pun ambil aloevera.

Hebat kan kucing ni.  Kalau Spike boleh hidup selama lebih 31 tahun, kucing kita pun boleh sihat dengan meminum suplement aloevera.
Share:

0 ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Badge

kakchahjelita. Dikuasakan oleh Blogger.

Google+ Followers

Translate

Arkib Blog

Pengikut