ALOE VERA FOREVER LIVING PRODUCT.PELANGSINGAN,MAKANAN,KESIHATAN,KECANTIKAN.TIPS,PERNIAGAAN,SELANGOR,PERAK,MELAKA,SEREMBAN,pengedar,jana,bisness,kerja,kosong,part,time,hangat,berjaya,dunia,160negara,KHASIAT,KEBAIKAN,LIDAHBUAYA,ONLINE,DETOX,JOM,PARTTIME,FULL,HANGAT,JANA,GLOBAL,WORLDWIDE,FREE,SPA,detox,shaklee

FOREVER GLOBAL BIZZ

USAHAWAN ALOEVERA FOREVER LIVING PRODUK, DAFTAR DAN BELI ONLINE, PENGEDAR MALAYSIA SABAH DAN SARAWAK wasap.my/0192830717 atau wasap.my/0126448260

8 Jun 2015

resepi air detoks

Orang-orang utara yang masih belum begitu kenal apa itu Forever... jom kita kenai lebih dekat.  tak kenai maka tak cinta.  dah kenai jatuh cinta begitu.

apakah yang paling penting dan paling asas dalam hidup.
haaaaah, pertama udara, kedua aiir, ketiga makanan.

makan jangan sebarang makan ok.  makanlah makanan berkhasiat.  tetapi kita tak dapat juga elak makanan yang ada bahan kimia.  ya, zaman moden ni mana nak cari semuanya organik.  sebab itulah kita selelu tengok orang dok buat air detok... potong limau, potong kiwi potong segala jenis buah untuk detoks.

Awatnya yang dok susah payah pagi-pagi buta nuh.  semuanya pasai kita nak sihat kan.  potong kiwi dan lemon campoq dua tu dah tiga empat ringgit dah modal... kita kata murah la sebab kita beli sikit2.  (psst buah yang kita beli tu organik ke)
okey kakchah nak ajar hangpa buat cara yang lebih murah dan mudah.  beli aloevera ni... takpelah kita nak detoks je kan... nak buang toksin.  nak neutralkan kembali toksin dalam tubuh tu...
kalau setakat nak neutralkan tubuh, satu botol ni boleh tahan sebulanlah.
walaubagaimanapun, seeloknya kita ambillah dua atau tiga botol atau tambah dengan articsea...
agar kesihatan kita lebih mabeles ;P
ramai yang mencuba cara mudah dan murah ni... hasilnya bukan sahaja badan jadi ringan, pembuangan setiap pagipun lancar.  ya... produk ini bukan setakat meneutralkan toksin atau boleh detoiks... tetapi ia dapat membersihkan usus anda.

tunggu apa lagi?  jom order untuk harga yang lebih menarik.
telefon atau wasap
0126448260
0104278224

Share:

0 ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Badge

kakchahjelita. Dikuasakan oleh Blogger.

Google+ Followers

Translate

Arkib Blog

Pengikut